Dodaj upozorenje o ceni

Kreiraj novi bot za cenu

+ -

Kreiraj novi bot za cenu

Sažetak za bot za cene

Možete da otkažete bot za cene u bilo kom trenutku i nemate nikakve novčane obaveze kada bot izvrši automatsku porudžbinu.

Isporuke sa zakasnjenjem

Srebrna poluga Valcambi od 1 kg

Tavex sa zadovoljstvom predstavlja livanu srebrnu polugu Valcambi Suisse od 1 kg. Proizvedene od strane kompanije Valcambi, ... pročitaj više
Prodajemo Kupujemo Raspon
1-4 110 760 din
74 504 din 32.73%
5-9 110 323 din
74 504 din 32.47%
10+ 109 888 din
74 504 din 32.20%

Introduction

Tavex sa zadovoljstvom predstavlja livanu srebrnu polugu Valcambi Suisse od 1 kg. Proizvedene od strane kompanije Valcambi, najveće švajcarske livnice plemenitih metala, one su obeležje izvanrednog kvaliteta, a .999 fine čistoće i visoka likvidnost su zagarantovani. Livena srebrna poluga Valcambi Suisse od 1kg ima neverovatnu težinu, savršen je izbor za one koji vole da rukuju i „osećaju“ njihove srebrne poluge jer na vrednost preprodaje neće uticati blage ogrebotine ili udubljenja.

Preuzimanjem ove srebrne poluge, ne dobijate samo plemeniti metal velike vrednosti izrađen zahvaljujući švajcarskoj inženjerskoj stručnosti, već i alternativnu čvrstu valutu za koju se podrazumeva da će biti međunarodno prihvaćena od strane trgovaca plemenitim metalima, finansijskih institucija i investitora.

Zašto kupiti

 • Vrednost srebrnih poluga Valcambi od 1 kg i .999 finoće određuje cenu srebra. Vrednost srebrnih poluga Valcambi je prvenstveno određena njihovim sadržajem finog srebra koji je povezan sa vodećom cenom srebra.
 • Cena ove srebrne poluge od 1 kg i .999 finoće će porasti sa inflacijom. Srebro se kroz istoriju pokazalo kao veliki adut u vremenima visoke inflacije, obzirom na to da se priznavao brže i više od većine drugih investicija!
 • Srebrne poluge Valcambi od 1 kg i .999 finoće imaju zagarantovanu čistoću. Procese proizvodnje i prerade kompanije Valcambi nadgleda organizacija LBMA (London Bullion Market Association), garantujući strogi standard kvaliteta i čistoće srebrnih poluga Valcambi.
 • Srebrna poluga Valcambi od 1 kg je .999 čisto srebro. Srebrne poluge Valcambi su odličan način da dođete do ovog plemenitog belog metala.
 • Srebrne poluge Valcambi od 1 kg i .999 finoće imaju neverovatnu težinu. „Osećaj“ rukovanja livanom srebrnom polugom od jednog kilograma će svakome izmamiti osmeh na lice.
 • Srebrne poluge Valcambi od 1 kg i .999 finoće su veoma popularne među investitorima. Srebrne poluge Heraeus od 1 kilograma su najpoznatije austrijske poluge u ovom obliku.

Kupovina srebrnih predmeta znači niske rizike i održavanje bogatstva

Vrednost srebra je porasla tokom godina što ga čini odličnim za održavanje ili povećanje bogatstva.

 • Vrednost proizvoda (1kom.)
  110 760 din
 • Otkupna cena
  74 504 din
 • Vaš rizik sada
  36 256 din

Činjenica: cena srebra u RSD je porasla za -19.61% u poslednjih 10 godina. Najniža cena je bila 1 243 RSD/oz, a najviša 3 150 RSD/oz. Trenutna cena na svetskom tržištu je 2 254 RSD/oz

Valcambi je švajcarska rafinerija plemenitih metala osnovana 1961. godine i svetski poznata kao jedan od najvećih proizvođača i dobavljača livenih i kovanih poluga. Poluge kompanije Valcambi su cenjene širom sveta zbog svog izvanrednog kvaliteta; predstavljaju obeležje švajcarskog zanatstva, zbog čega su veoma tražene među poznavaocima plemenitih metala. Kompanija izrađuje svoje proizvode u Balerni, Švajcarska, gde upravlja jednim od najvećih svetskih pogona za plemenite metale koji mogu da prerade neverovatnih 2.000 metričkih tona plemenitih metala godišnje. Kada bi uporedili za jasnije razumevanje, godišnja ponuda rudnika zlata u 2013. godini je dostigla 3.000 tona. Ukupna vrednost koja se godišnje prerađuje u ovoj fabrici je u najmanju ruku impresivna, a činjenica da „Newmont Mining“, jedna od najvećih svetskih kompanija za eksploataciju zlata, ima većinski udeo u kompaniji, govori o značaju kompanije Valcambi kao jedne od najvećih livnica plemenitih metala na svetu. Akreditovane od strane svih glavnih berzi plemenitih metala, Švajcarske centralne banke i organizacije LBMA (London Bullion Market Association), poluge zlata i srebra kompanije Valcambi su priznate širom sveta, sa klijentima u rasponu od maloprodajnih investitora do nekih od najvećih međunarodnih finansijskih institucija, vlada i centralnih banaka.

Valcambi je član organizacije London Bullion Market Association

Organizacija London Bullion Market Association (LBMA) je osnovana kao nezavisno nadzorno telo od strane Britanske centralne banke 1987. godine. Koreni organizacije LBMA se mogu pronaći nekoliko vekova unazad do 1700-ih kada je London počeo da se pojavljuje kao vodeće svetsko trgovačko središte za plemenite metale. Poznato je kao Londonsko tržište zlata i samoregulisano je od strane najvećih londonskih trgovaca i proizvođača plemenitih metala koji su nakon nadgledanja tržišta akreditovali prerađivače plemenitih metala na popisu „London Good Delivery List“. Ulazak na londonsko tržište plemenitim metalima je dozvoljeno samo onim rafinerijama koje su ispunile kriterijume kvaliteta i čistoće postavljene u popisu „LGD“. Danas više od 135 kompanija, koje uključuju neke od najvećih prerađivača plemenitih metala, provajdera usluga skladištenja, proizvođača i trgovaca plemenitim metalima su članovi organizacije London Bullion Market Association. Svi oni čine deo organizacije LBMA, najpoštovanijeg i najpouzdanijeg tela širom sveta koji nadgleda proces proizvodnje i prerade zlatnih i srebrnih poluga. Primarna uloga organizacije LBMA je ta da upravlja popisom „Good Delivery List“ koja je danas međunarodni standard za kvalitet i ispitivanje zlatnih i srebrnih poluga.

 

Težina proizvoda u gramama
1001.001
Srebro težina u gramama
1000
Finoća
999
Srebro težina u finim uncama
32.15075
Dužina
118.34
Širina
54.74
Debljina
12
Proizvođač
Valcambi Suisse, Švajcarska

Prednja strana

Na vrhu srebrne poluge od 1 kg se nalazi tekst „VALCAMBI SUISSE“ i zvanični pečat kompanije Valcambi. Na sredini poluge piše „1 kg“, „srebro“ i „999,9“ što označava 99,99% čistog srebra. Na dnu poluge se nalazi pečat procenitelja, koji garantuje čistoću srebrne poluge i jedinstveni serijski broj.

 

Zadnja strana

Zadnja strana srebrne poluge Valcambi od 1 kg je uglačana i sjajna.

Packaging

Srebrna poluga od 1 kg dolazi u fabrički hermetičko zatvorenom plastičnom pakovanju.

Potvrda o autentičnosti

Srebrna poluga od 1 kg dolazi sa posebnim sertifikatom o autentičnosti. Odgovarajuća težina, finoća srebra, jedinstveni serijski broj i potpis procenitelja koji su vidljivi na prednjoj strani srebrne poluge od 1000 grama se štampaju i na sertifikatu o autentičnosti.

Vrednost proizvoda
Rizik ako odmah preprodate

Prilikom porudžbine preko naše onlajn prodavnice, možete da izaberete da vam se proizvodi isporuče putem DExpress-a ili da ih preuzmete lično u našem uredu u Beogradu.

Isporuka putem DExpress-a

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Rok isporuke je 1 ili 2 radna dana. DExpress kurir će vas kontaktirati putem telefona.

Isporuka paketomatu DExpress

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Vreme isporuke je obično u roku od 1 ili 2 radna dana. Molimo vas da navedete svoj broj telefona kako biste dobili obaveštenje putem SMS-a sa kodom za potvrdu kada vaš paket stigne.

Lično preuzimanje

Dobrodošli ste da dođete i preuzmete svoje proizvode u našem uredu u Beogradu istog dana kada primimo vašu uplatu.

U oba slučaja, potrebno je da ponesete važeći identifikacioni dokument da biste preuzeli proizvode. Klijent, platilac i primalac moraju biti ista osoba.

Osiguranje

Paket je u potpunosti osiguran, a u izuzetno malo verovatnom i retkom slučaju da se paket izgubi ili ošteti, poslaćemo ponovo artikle ili ćemo vam vratiti novac.

Pakovanje

Proizvodi se pakuju u zaštitnu ambalažu i stavljaju se u diskretno pakovanje bez brenda.

Kašnjenja

Ako dođe do kašnjenja isporuke ili ako naručeni proizvod nije na zalihama, uvek ćemo vas kontaktirati putem e-pošte da bismo vam pružili detalje o isporuci.

Cene isporuke

U ovom trenutku cena isporuke je formirana troškovima osiguranja i „Pouzećem“

Napominjemo da svaka isporuka sadrži 0,50% dodatnih troškova za osiguranje i 0,50% dodatnih troškova ako odaberete način plaćanja „Pouzećem“.

Sigurna isporuka

Svaka pošiljka se diskretno pakuje i potpuno je osigurana, kako biste mogli da naručite proizvode online bez straha.

Velika dostupnost zaliha

Većina Tavex proizvoda je uvek dostupna, zato Tavex može brzo da isporuči i da preuzme istog dana po vrhunskim cenama na tržištu. Tavex je zvanični partner najvećih svetskih kovnica, kao što su kovnica Perth u Australiji, Austrijska kovnica (Munze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse i Valcambi rafinerije – tržišnih lidera u proizvodnji zlatnih poluga – ali i mnogih drugih rafinerije i distributera zlata.

Niske cene

Zahvaljujući iskustvu od preko 25 godina i velikim obima transakcija, Tavex vam može ponuditi najbolje cene na tržištu. U isto vreme, možete i maksimalno da povećate povrat investicija zahvaljujući niskim maržama i rasponima kojima upravlja Tavex.

Ovaj proizvod je fizički dostupan u našem skladištu.

Tavex ID

Kreirajte besplatan i bezbedan Tavex račun da biste dobili pregled svog portfolija investicija u plemenite metale, da biste konfigurisali obaveštenja o cenama i da biste dobili pristup ekskluzivnim investicionim alatima.

Kreiraj Tavex ID
Tavex ID

Kreirajte besplatan i bezbedan Tavex račun da biste dobili pregled svog portfolija investicija u plemenite metale, da biste konfigurisali obaveštenja o cenama i da biste dobili pristup ekskluzivnim investicionim alatima.

Zakažite besplatnu privatnu konsultaciju
Saznajte više o investicionim proizvodima i steknite vredne uvide u tržište.