Dodaj upozorenje o ceni

Pridružite se Tavex timu

Radićete sa najatraktivnijim finansijskim proizvodima na svetu: kovanicama i polugama. Bićete okruženi pametnim, motivisanim i posebnim ljudima. I plata je privlačna! Imaćete slobodnog vremena za učenje, putovanja i avanture.


Kako je to biti član tima Tavex?

Pozitivna atmosfera

Radićete u mladom i veselom okruženju. U Tavex-u volimo dobre odnose jer kada se osećamo dobro, uspevamo da damo najbolje od sebe. Kolege su neverovatne, ljubazne i podržaće vas u svemu što vam treba.

Vreme za vas

Postoji mnogo stvari za koje vam treba vreme: učenje, putovanja, slobodno vreme, porodica, prijatelji i ljubav. Poštujemo privatni život našeg tima. Imamo fleksibilan raspored rada koji se može prilagoditi potrebama svakog zaposlenog.

Ambiciozna kompanija

Očekuje vas mnogo uzbudljivih obuka, razvojnih programa i mentorskih praksi. Naš cilj je da budemo najbolji na tržištu i rado ulažemo u potencijal našeg tima kako bismo mogli da rastemo zajedno.

Izvanredan tim

Tavex zapošljava ljubazne i poštene ljude koji znaju da rade i da se zabavljaju, koji znaju da se udruže u bilo kom trenutku i u svakoj situaciji. Ponosni smo što Tavex ima tako jedinstven tim.

Atraktivna plata

U Tavex-u vam garantujemo platu veću od prosečne za istu poziciju u našoj industriji.

Jedinstveno iskustvo

U Tavex-u imate priliku da radite sa plemenitim metalima i valutama iz celog sveta. Mi smo deo najveće grupe u Severnoj Evropi, sa najbržim razvojem u trgovini zlatom i srebrom, odnosno stranim valutama.

Posao i avantura

U Tavexu se bavimo ozbiljnim stavkama, ali se i zabavljamo. Svakodnevno se trudimo da podignemo industrijske standarde u odnosima sa kupcima, i kao uslugu i kao iskustvo. Pored toga, provodimo mnogo vremena uživajući zajedno.

Pokreni video

Ponude za posao

No job openings available at this time.