Dodaj upozorenje o ceni
Kreiraj novi bot za cenu
+ -
Kreiraj novi bot za cenu
Sažetak za bot za cene

Možete da otkažete bot za cene u bilo kom trenutku i nemate nikakve novčane obaveze kada bot izvrši automatsku porudžbinu.

Austrijski Franc Jozef od 4 dukata

Isporuka do 6 nedelja
Najpoznatiji austrijski istorijski zlatni dukat, dukat Franca Jozefa, izuzetan je zlatni primerak priznat širom sveta po svojoj dugoročnoj ... pročitaj više
Prodajemo Kupujemo Raspon
1-4
125 211 din
119 810 din 4.31%
5-9
125 152 din
119 926 din 4.18%
10+
125 094 din
120 043 din 4.04%
Isporuka na adresu - BESPLATNO
Isporuka u paketomat DExpress-a - BESPLATNO
Ukloni
Besplatna otprema
Otvori
Fotografije se koriste samo kao ilustracija i ne moraju prestavljati tačan prikaz proizvoda.

Uvod

Najpoznatiji austrijski istorijski zlatni dukat, dukat Franca Jozefa, izuzetan je zlatni primerak priznat širom sveta po svojoj dugoročnoj uniformnosti i visokoj čistoći zlata. Poznat i kao Austrijski dukat ili Četvorostruki dukat, predstavlja istoriju Austrijskog carstva, druge najveće evropske nacije i jednu od vodećih svetskih sila tog vremena. Događaji iz prošlosti su trajno zabeleženi u zlatu čistoće od 98,6%, što je među najvišim finoćama zlata kada je reč o klasičnim zlatnim dukatima. Izuzetno bogatih detalja, zlatni Četvorostruki dukat je ukrašen moćnim grbom habzburške dinastije, jedne od najstarijih i najuticajnijih kraljevskih porodica u Evropi, i likom Franca Jozefa, jednog od poslednjih velikih monarha Evrope. Dizajn ove kovanice je prvi put izrađen 1872. godine, a i danas ga primenjuje renomirana austrijska kovnica za proizvodnju reprodukcija dukata Franc Jozef. Tavex, kao dugoročni partner austrijske kovnice i vodeći evropski distributer ove kovanice, po najboljem kursu na tržištu nudi ovaj veličanstveni istorijski zlatni dukat.

Zašto kupiti

 • Četvorostruki dukat Franc Jozefje najpoznatiji austrijski istorijski zlatni dukat. Poznat po svojoj dugoročnoj uniformnosti, visokoj čistoći zlata i umetničkoj lepoti, dukat Franca Jozefa je najpoznatiji zlatni dukat u centralnoj Evropi.
 • Četvorostruki dukat Franc Jozef je pogodan za kolekciju kovanica. Posedovati ovu kovanicu znači posedovati deo evropske istorije. Ona predstavlja istoriju jedne od velikih svetskih sila, Austrougarskog carstva, i prikazuje jednog od glavnih monarha tog vremena, cara Franca Jozefa.
 • Četvorostruki dukat Franc Jozef je novac. Austrijski dukati su izuzeti od poreza na dodatu vrednost i kao takvi se mogu menjati širom Evrope od strane trgovaca plemenitim metalima i sličnih investitora.
 • Četvorostruki dukat Franc Jozef je priznat širom sveta. Njegova istorija, koja se proteže više od jednog veka, zajedno sa njegovim jedinstvenim dizajnom i oblikom, čini ga veoma poznatim i prihvaćenim širom sveta. Trenutno se proizvodi u renomiranoj austrijskoj kovnici.
 • Četvorostruki dukati Franc Jozef su ekvivalentni štednji. Austrijski dukati su idealan izbor za svakog ko se odluči za dugoročnu štednju i ceni sigurnost i stabilnost koju pruža posedovanje pravih zlatnih dukata.
 • Četvorostruki dukati Franc Jozef prate cenu zlata. Osnovna vrednost ovog zlatnog dukata je prvenstveno određena sadržajem finog zlata i zavisi od vodeće cene zlata.
 • Četvorostruki dukati Franc Jozef su prelep poklon za vaše najmilije. Pored toga što predstavlja simbol dugoročne stabilnosti, ovaj zlatni dukat je i deo dragocene istorije.

Kupovina zlatnih predmeta znači niske rizike i održavanje bogatstva

Vrednost zlata je porasla tokom godina što ga čini odličnim za održavanje ili povećanje bogatstva.

 • Vrednost proizvoda (1kom.)
  125 211 din
 • Otkupna cena
  119 810 din
 • Vaš rizik sada
  5 401 din

Činjenica: cena zlata u RSD je porasla za 45.05% u poslednjih 3 godina. Najniža cena je bila 163 458 RSD/oz, a najviša 267 847 RSD/oz. Trenutna cena na svetskom tržištu je 262 532 RSD/oz

Težina proizvoda u gramima
13.96
Zlato težina u gramima
13.77
Finoća
986
Zlato težina u finim uncama
0.4427158
Prečnik (mm)
39.5
Debljina (mm)
0.7
Opis nominlane vrednosti
4 dukat
Proizvođač
Austrija

Prednja strana

Prednja strana prikazuje cara Franca Jozefa sa krunom od lovora. Naslov „FRANC IOS I D G AUSTRIAE IMPERATOR“, što znači „Franc Jozef 1, Božjom milošću, car Austrije“, okružuje njegov portret.

Zadnja strana

Zadnja strana prikazuje grb habzburške dinastije, oko kojeg je tekst „HVNGAR BOHEM GAL (4) LOD ILL REX AA 1915“, što znači „Mađarska, Bohemija, Galicija, Lodomerija, Ilirija, Kralj i nadvojvoda Austrije 1915“.

Pakovanje

Svaki dukat se pakuje pojedinačno u tvrdu plastičnu kapsulu po želji.

Prilikom porudžbine preko naše onlajn prodavnice, možete da izaberete da vam se proizvodi isporuče putem DExpress-a ili da ih preuzmete lično u našem uredu u Beogradu.

Isporuka putem DExpress-a

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Rok isporuke je 1 ili 2 radna dana. DExpress kurir će vas kontaktirati putem telefona.

Isporuka paketomatu DExpress

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Vreme isporuke je obično u roku od 1 ili 2 radna dana. Molimo vas da navedete svoj broj telefona kako biste dobili obaveštenje putem SMS-a sa kodom za potvrdu kada vaš paket stigne.

Lično preuzimanje

Dobrodošli ste da dođete i preuzmete svoje proizvode u našem uredu u Beogradu istog dana kada primimo vašu uplatu.

U oba slučaja, potrebno je da ponesete važeći identifikacioni dokument da biste preuzeli proizvode. Klijent, platilac i primalac moraju biti ista osoba.

Osiguranje

Paket je u potpunosti osiguran, a u izuzetno malo verovatnom i retkom slučaju da se paket izgubi ili ošteti, poslaćemo ponovo artikle ili ćemo vam vratiti novac.

Pakovanje

Proizvodi se pakuju u zaštitnu ambalažu i stavljaju se u diskretno pakovanje bez brenda.

Kašnjenja

Ako dođe do kašnjenja isporuke ili ako naručeni proizvod nije na zalihama, uvek ćemo vas kontaktirati putem e-pošte da bismo vam pružili detalje o isporuci.

Cene isporuke

U ovom trenutku cena isporuke je formirana troškovima osiguranja i „Pouzećem“

Napominjemo da svaka isporuka sadrži 0,50% dodatnih troškova za osiguranje i 0,50% dodatnih troškova ako odaberete način plaćanja „Pouzećem“.

Sigurna isporuka

Svaka pošiljka se diskretno pakuje i potpuno je osigurana, kako biste mogli da naručite proizvode online bez straha.

Zakažite besplatnu privatnu konsultaciju
Saznajte više o investicionim proizvodima i steknite vredne uvide u tržište.