Dodaj upozorenje o ceni
Kreiraj novi bot za cenu
+ -
Kreiraj novi bot za cenu
Sažetak za bot za cene

Možete da otkažete bot za cene u bilo kom trenutku i nemate nikakve novčane obaveze kada bot izvrši automatsku porudžbinu.

1 gram promotivna zlatna poluga Tavex

Na stanju
Prvi put u Srbiji , Tavex predstavlja mogućnost da kupite 1 gram investicionog zlata na skoro berzanskoj ... pročitaj više
Prodajemo Kupujemo Raspon
9642 din
8816 din 8.57%
Isporuka na adresu - 726,42 din
Isporuka u paketomat DExpress-a - 686,42 din
Ukloni
Troškovi isporuke počinju od 686,42 din
Otvori
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Uvod

Prvi put u Srbiji , Tavex predstavlja mogućnost da kupite 1 gram investicionog zlata na skoro berzanskoj ceni. I to nije sve, ako kupite jednu polugu svakog meseca u 12 narednih meseci, dobićete trinaestu polugu kao poklon! Počnite da ulažete u zlato svakog meseca I čuvate vrednost sa zlatnom polugom 1gr Tavex.

Zašto kupiti

 • Kupujte po jednu polugu svaki mesec i dobićete jednu besplatnu posle godinu dana.
 • Najjeftinija investiciona poluga , kako u Srbiji , tako I u Evropi*
 • Možete kupiti investiciono zlato po približno berzanskoj ceni, bez da odvojite veću sumu novca
 • Otkupna cena ovih poluga je vrlo približna kupovnoj.
 • Ova akcija Vam garantuje da uvek dobijate više zlata za svoj novac.
 • Uverite se koliko je jednostavno kupiti investiciono zlato I koliko je važno da ga imate

Pravila za učestvovanje:

Neophodan uslov za dobijanje besplatne zlatne poluge je da 12 uzastopnih meseci kupujete bar po jednu polugu.

Akcija važi za kupovinu do 5 poluga na mesečnom nivou.

Zašto je Tavex 1 gram gold bar najjeftinija poluga u Srbiji I Evropi možete procitati ovde

Sva pravila I uslove možete da vidite ovde

 

Kupovina zlatnih predmeta znači niske rizike i održavanje bogatstva

Vrednost zlata je porasla tokom godina što ga čini odličnim za održavanje ili povećanje bogatstva.

 • Vrednost proizvoda (1kom.)
  9642 din
 • Otkupna cena
  8816 din
 • Vaš rizik sada
  826 din

Činjenica: cena zlata u RSD je porasla za 41.28% u poslednjih 3 godina. Najniža cena je bila 163458 RSD/oz, a najviša 267823 RSD/oz. Trenutna cena na svetskom tržištu je 255137 RSD/oz

Kovane pločice rezultat su proizvodnog procesa koji se primenjuje za njihovu izradu. Proces počinje zagrevanjem zlatnog materijala u posebnim pećima dok se ne pretvori u rastopljenu masu. Tokom procesa zagrevanja sve neželjene nečistoće u rastopljenoj masi se uklanjaju dok ne ostane samo rastopljeno zlato visoke čistoće, koja se najčešće kreće oko 99,99%. Rastopljeno zlato se zatim sipa u kalupe, obično u obliku velikih ploča, gde se hladi i steže. Čvrsto zlato se zatim ubacuje u mlin koji valja zlato u ploče ujednačene dimenzije. Nakon toga se čvrsto zlato ubacuje u presu koja seče i izbacuje neobrađene pločice iz zlatnih ploča. Sledeći korak uključuje vaganje svake još neobrađene zlatne pločice kako bi se obezbedila tačna gramaža: pločice koje prođu ovaj test se zatim poliraju kako bi dobile sjajnu površinu. Poslednja faza uključuje proces kovanja, gde se zlatna neobrađena pločica ubacuje u presu za kovanje koja pritiska šablon velikom snagom kako bi se preneo dizajn sa šablona na neobrađenu zlatnu pločicu. Rezultat procesa su kovane pločice. Tako dobijena zlatna pločica se zatim pregleda pre hermetičkog zatvaranja u providno zaštitno pakovanje, koje je ujedno i zaštita od neovlašćenog korišćenja.

Nadir Metal Rafineri San ve Tic. Kompanija A.Ş, čiji je vlasnik Nadir Tütüncü, počela je sa radom 1967. godine kao mala radionica za reciklažu lomljenog zlata iz zlatara. Od 1975. godine započela je preradu plemenitih metala za tržište; radionica se tako povećala, ali ostaje ograničena samo na ovu oblast. 

1999.godine je potpisan ugovor o partnerstvu sa nemačkom kompanijom Degussa Allgemeine u zamenu za tehnološko znanje, te je tako osnovano i preduzeće Nadir Allgemeine Ind.Trade.Co.Ltd. Porodica Nadir je 2001. godine postala jedini akcionar kompanije i nastavila je poslovanje pod nazivom Nadir Metal Rafineri San. ve Tic. Ltd.  Nakon ugovora o pripajanju 2001. godine, sva ulaganja vezana za infrastrukturu su realizovana u roku od godinu dana. 2006. godine Nadir postaje akcionarsko društvo pod novim nazivom: Nadir Metal Rafineri San ve Tic. A.Ş.

Kompanija je akreditovana od strane Istanbulske berze zlata (Borsa Istanbul) u januaru 2008. godine, od strane Dubai berze (DMCC) u oktobru 2009. i od strane organizacije London Good Delivery Association (LBMA) u decembru 2011.

Danas, pored prerade, reciklaže otpada, lomljenog zlata i laboratorijskih usluga, Nadir Metal proizvodi i trguje plemenitim metalima (zlato, srebro, platina, paladijum i rodijum). Osim toga proizvode se i male zlatne poluge, proizvodi od srebra i platine pod brendom „Nadir Metal“ i „Nadir Gold“, kao i ekskluzivne kolekcije.

Težina proizvoda u gramima
1.0001
Zlato težina u gramima
1
Finoća
999.9
Zlato težina u finim uncama
0.03215
Dužina (mm)
15
Širina (mm)
9
Debljina (mm)
0.6
Proizvođač
Nadir Metal Rafineri, Turska

Prednja strana

Prednja strana ove zlatne poluge sadrži logo kompanije (Tavex), težinu proizvoda (1 gram), čistoću zlata (999.9 čistoće) i podatke o proizvođaču (Nadir Metal Rafineri). 

Zadnja strana

Na zadnjoj strani poluge se nalazi karakteristična kruna kompanije Tavex. To je logo koji je zaštitni znak kompanije. 

Pakovanje

Ova zlatna poluga dolazi u originalnom, plastičnom pakovanju koji stilom podseća na CertiPack pakovanje. 

Sertifikat o autentičnosti

Svaka zlatna poluga ima svoj pojedinačni broj, koji je vidljiv na prednjoj strani originalnog pakovanja. Na drugoj strani pakovanja se nalazi Zlatni sertifikat, koji sadrži sve informacije koje garantuju autentičnost: težinu proizvoda, čistoću zlata i podatke o proizvođaču (kovnica akreditovana od strane organizacije „LBMA“). 

Prilikom porudžbine preko naše onlajn prodavnice, možete da izaberete da vam se proizvodi isporuče putem DExpress-a ili da ih preuzmete lično u našem uredu u Beogradu.

Isporuka putem DExpress-a

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Rok isporuke je 1 ili 2 radna dana. DExpress kurir će vas kontaktirati putem telefona.

Isporuka paketomatu DExpress

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Vreme isporuke je obično u roku od 1 ili 2 radna dana. Molimo vas da navedete svoj broj telefona kako biste dobili obaveštenje putem SMS-a sa kodom za potvrdu kada vaš paket stigne.

Lično preuzimanje

Dobrodošli ste da dođete i preuzmete svoje proizvode u našem uredu u Beogradu istog dana kada primimo vašu uplatu.

U oba slučaja, potrebno je da ponesete važeći identifikacioni dokument da biste preuzeli proizvode. Klijent, platilac i primalac moraju biti ista osoba.

Osiguranje

Paket je u potpunosti osiguran, a u izuzetno malo verovatnom i retkom slučaju da se paket izgubi ili ošteti, poslaćemo ponovo artikle ili ćemo vam vratiti novac.

Pakovanje

Proizvodi se pakuju u zaštitnu ambalažu i stavljaju se u diskretno pakovanje bez brenda.

Kašnjenja

Ako dođe do kašnjenja isporuke ili ako naručeni proizvod nije na zalihama, uvek ćemo vas kontaktirati putem e-pošte da bismo vam pružili detalje o isporuci.

Cene isporuke

U ovom trenutku cena isporuke je formirana troškovima osiguranja i „Pouzećem“

Napominjemo da svaka isporuka sadrži 0,50% dodatnih troškova za osiguranje i 0,50% dodatnih troškova ako odaberete način plaćanja „Pouzećem“.

Sigurna isporuka

Svaka pošiljka se diskretno pakuje i potpuno je osigurana, kako biste mogli da naručite proizvode online bez straha.

Velika dostupnost zaliha

Većina Tavex proizvoda je uvek dostupna, zato Tavex može brzo da isporuči i da preuzme istog dana po vrhunskim cenama na tržištu. Tavex je zvanični partner najvećih svetskih kovnica, kao što su kovnica Perth u Australiji, Austrijska kovnica (Munze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse i Valcambi rafinerije – tržišnih lidera u proizvodnji zlatnih poluga – ali i mnogih drugih rafinerije i distributera zlata.

Niske cene

Zahvaljujući iskustvu od preko 25 godina i velikim obima transakcija, Tavex vam može ponuditi najbolje cene na tržištu. U isto vreme, možete i maksimalno da povećate povrat investicija zahvaljujući niskim maržama i rasponima kojima upravlja Tavex.

Ovaj proizvod je fizički dostupan u našem skladištu.

Zakažite besplatnu privatnu konsultaciju
Saznajte više o investicionim proizvodima i steknite vredne uvide u tržište.