Dodaj upozorenje o ceni

Kreiraj novi bot za cenu

+ -

Kreiraj novi bot za cenu

Sažetak za bot za cene

Možete da otkažete bot za cene u bilo kom trenutku i nemate nikakve novčane obaveze kada bot izvrši automatsku porudžbinu.

Zlatna poluga 1g Tavex

Prava revolucija u investiranju u fizičko zlato! Izrađena od zlata najviše 999.9 čistoće, Tavex zlatna poluga od ... pročitaj više
Prodajemo Kupujemo Raspon
7 921 din
6 788 din 17.16%
Isporuka na adresu - Besplatno
Ukloni
Troškovi isporuke počinju od Besplatno
Otvori
Fotografije se koriste samo u svrhu ilustracije i možda nisu tačan prikaz proizvoda.

Uvod

Prava revolucija u investiranju u fizičko zlato! Izrađena od zlata najviše 999.9 čistoće, Tavex zlatna poluga od 1 grama je bez sumnje najbolji i najjeftiniji način da započnete sa investicijom u zlato! 

Ova zlatna poluga je najveća u istoriji kompanije Tavex, a mi smo potpuno zaslužni za njen dizajn. Projekat je realizovala kovnica Nadir Metal Rafineri (NMR), u saradnji sa našim podružnicama u Bugarskoj, Rumuniji i Poljskoj. NMR je kovnica akreditovana od strane organizacije „LBMA“ (London Bullion Market Association): zahvaljujući tome investitori mogu biti 100% sigurni u autentičnost poluge, kvalitet izrade i - što je najvažnije - bezbednost cele investicije. 

Zašto kupiti

 • Kod Tavex zlatne poluge od 1 grama zagarantovana je čistoća od 999.9. Procese proizvodnje i prerade u Nadir Metal Rafineri kovnici nadgledaju provereni procenitelji zlata akreditovani od strane organizacije „LBMA“, garantujući strogi standard kvaliteta i čistoće zlatnih poluga kompanije Valcambi.
 • Tavex zlatne poluge od 1 grama su pristupačne, a ipak predstavljaju prefinjen poklon. Specifična količina zlata koja se nalazi u poluzi od jednog grama cenu čini razumnom, a ipak prilično pogodnom za poklone zbog jedinstvenosti i vrednosti koju poseduju.
 • Tavex zlatna poluga od 1 grama je oličenje zanatskog umeća u zlatu. Zlatna poluga od jednog grama ima moderan, jasan dizajn, sa krunom koja je i logo kompanije Tavex. Jednostavna, ali elegantna, sa manje gravura, što ostavlja više prostora da lepota divne površine nalik ogledalu dođe do izražaja.
 • Tavex zlatne poluge od 1 grama predstavljaju novac. Zlatne poluge koje izrađuje Nadir Metal Rafineri kovnica su prepoznate od strane organizacije „LBMA“, kao i od glavnih robnih berzi širom sveta, što garantuje mogućnost razmene zlatnih poluga od 1 grama od strane trgovaca polugama, banaka i investitora širom sveta.
 • Tavex zlatna poluga od 1 grama je vredna svoje težine u zlatu. Njena vrednost je zasnovana na njenom sadržaju čistog zlata koji je vezan za trenutnu cenu zlata.

Kupovina zlatnih predmeta znači niske rizike i održavanje bogatstva

Vrednost zlata je porasla tokom godina što ga čini odličnim za održavanje ili povećanje bogatstva.

 • Vrednost proizvoda (1kom.)
  7 921 din
 • Otkupna cena
  6 788 din
 • Vaš rizik sada
  1 133 din

Činjenica: cena zlata u RSD je porasla za 42.19% u poslednjih 3 godina. Najniža cena je bila 127 550 RSD/oz, a najviša 224 262 RSD/oz. Trenutna cena na svetskom tržištu je 205 297 RSD/oz

Kovane ploče se odnose na proizvodni proces koji se primenjuje za njihovu izradu. Proces počinje zagrevanjem zlatnog materijala u posebnim pećima dok se ne pretvori u rastopljenu masu. Tokom procesa zagrevanja, sve neželjene nečistoće u rastopljenoj masi se uklanjaju dok ne ostane samo rastopljeno zlato visoke čistoće, koja se najčešće kreće oko 99,99%. Rastopljeno zlato se zatim sipa u kalupe, obično u obliku velikih ploča, gde se hladi i učvršćuje. Čvrsto zlato se zatim ubacuje u mlin koji valja zlato u ploče ujednačene dimenzije. Nakon toga, čvrsto zlato se ubacuje u presu koja seče i izbija neobrađene pločice iz zlatnih ploča. Sledeći korak uključuje vaganje svake zlatne neobrađene pločice kako bi se osigurala tačna gramaža: pločice koje prođu ovaj test se zatim poliraju kako bi dobile sjajnu površinu. Poslednja faza uključuje proces kovanja gde se zlatna neobrađena pločica ubacuje u presu za kovanje koja pritiska šablon velikom snagom kako bi se preneo dizajn sa šablona na zlatnu neobrađenu pločicu. Rezultat procesa su kovane pločice. Novo izrađena zlatna pločica se zatim pregleda pre hermetičkog zatvaranja u providnom zaštitnom pakovanju koji je ujedno i zaštićen od neovlašćenog korišćenja.

Nadir Metal Rafineri San ve Tic. Kompanija A.Ş je počela sa radom 1967. godine kao mala radionica Nadira Tütüncü za reciklažu šljake zlatara. Od 1975. godine je započela preradu plemenitih metala za tržište; radionica se tako povećala, ali ograničena samo na ovu oblast.

1999. godine je potpisan ugovor o partnerstvu sa nemačkom kompanijom Degussa Allgemeine u zamenu za tehnološko znanje, a time je uspostavljeno i preduzeće Nadir Allgemeine Ind.Trade.Co.Ltd. Porodica Nadir je 2001. godine postala jedini akcionar kompanije koja je nastavila poslovanje pod nazivom Nadir Metal Rafineri San. ve Tic. Ltd. Nakon ugovora o pripajanju 2001. godine, sva ulaganja vezana za infrastrukturu su se kompletirala u roku od godinu dana. 2006. godine Nadir postaje akcionarsko društvo sa novim nazivom: Nadir Metal Rafineri San ve Tic. A.Ş.

Kompanija je akreditovana od strane Istanbulske berze zlata (Borsa Istanbul) u januaru 2008. godine, od strane Dubai berze (DMCC) u oktobru 2009. i od strane organizacije London Good Delivery Association (LBMA) u decembru 2011.

Danas, zajedno sa preradom, reciklažom otpada, šljakom i laboratorijskim uslugama, Nadir Metal proizvodi i trguje plemenitim metalima (zlato, srebro, platina, paladijum i rodijum). Pored toga, proizvode se i male poluge zlata, proizvodi od srebra i platine pod brendom „Nadir Metal“ i „Nadir Gold“, kao i ekskluzivne kolekcije.

 

Težina proizvoda u gramama
1.0001
Zlato težina u gramama
1
Finoća
999.9
Zlato težina u finim uncama
0.03215
Dužina
-
Širina
-
Debljina
-
Proizvođač
Turska

Prednja strana

Prednja strana ove zlatne poluge sadrži logo kompanije (Tavex), težinu proizvoda (1 gram), čistoću zlata (999.9 čistoće) i podatke o proizvođaču (Nadir Metal Rafineri). 

Zadnja strana

Na zadnjoj strani poluge se nalazi karakteristična kruna kompanije Tavex. To je logo koji je zaštitni znak kompanije. 

Pakovanje

Ova zlatna poluga dolazi u originalnom, plastičnom pakovanju koji stilom podseća na CertiPack pakovanje. 

Sertifikat o autentičnosti

Svaka zlatna poluga ima svoj pojedinačni broj, koji je vidljiv na prednjoj strani originalnog pakovanja. Na drugoj strani pakovanja se nalazi Zlatni sertifikat, koji sadrži sve informacije koje garantuju autentičnost: težinu proizvoda, čistoću zlata i podatke o proizvođaču (kovnica akreditovana od strane organizacije „LBMA“). 

Vrednost proizvoda
Rizik ako odmah preprodate

Prilikom porudžbine preko naše onlajn prodavnice, možete da izaberete da vam se proizvodi isporuče putem DExpress-a ili da ih preuzmete lično u našem uredu u Beogradu.

Isporuka putem DExpress-a

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Rok isporuke je 1 ili 2 radna dana. DExpress kurir će vas kontaktirati putem telefona.

Isporuka paketomatu DExpress

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Vreme isporuke je obično u roku od 1 ili 2 radna dana. Molimo vas da navedete svoj broj telefona kako biste dobili obaveštenje putem SMS-a sa kodom za potvrdu kada vaš paket stigne.

Lično preuzimanje

Dobrodošli ste da dođete i preuzmete svoje proizvode u našem uredu u Beogradu istog dana kada primimo vašu uplatu.

U oba slučaja, potrebno je da ponesete važeći identifikacioni dokument da biste preuzeli proizvode. Klijent, platilac i primalac moraju biti ista osoba.

Osiguranje

Paket je u potpunosti osiguran, a u izuzetno malo verovatnom i retkom slučaju da se paket izgubi ili ošteti, poslaćemo ponovo artikle ili ćemo vam vratiti novac.

Pakovanje

Proizvodi se pakuju u zaštitnu ambalažu i stavljaju se u diskretno pakovanje bez brenda.

Kašnjenja

Ako dođe do kašnjenja isporuke ili ako naručeni proizvod nije na zalihama, uvek ćemo vas kontaktirati putem e-pošte da bismo vam pružili detalje o isporuci.

Cene isporuke

U ovom trenutku cena isporuke je formirana troškovima osiguranja i „Pouzećem“

Napominjemo da svaka isporuka sadrži 0,50% dodatnih troškova za osiguranje i 0,50% dodatnih troškova ako odaberete način plaćanja „Pouzećem“.

Sigurna isporuka

Svaka pošiljka se diskretno pakuje i potpuno je osigurana, kako biste mogli da naručite proizvode online bez straha.

Velika dostupnost zaliha

Većina Tavex proizvoda je uvek dostupna, zato Tavex može brzo da isporuči i da preuzme istog dana po vrhunskim cenama na tržištu. Tavex je zvanični partner najvećih svetskih kovnica, kao što su kovnica Perth u Australiji, Austrijska kovnica (Munze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse i Valcambi rafinerije – tržišnih lidera u proizvodnji zlatnih poluga – ali i mnogih drugih rafinerije i distributera zlata.

Niske cene

Zahvaljujući iskustvu od preko 25 godina i velikim obima transakcija, Tavex vam može ponuditi najbolje cene na tržištu. U isto vreme, možete i maksimalno da povećate povrat investicija zahvaljujući niskim maržama i rasponima kojima upravlja Tavex.

Ovaj proizvod je fizički dostupan u našem skladištu.

Tavex ID

Kreirajte besplatan i bezbedan Tavex račun da biste dobili pregled svog portfolija investicija u plemenite metale, da biste konfigurisali obaveštenja o cenama i da biste dobili pristup ekskluzivnim investicionim alatima.

Kreiraj Tavex ID
Tavex ID

Kreirajte besplatan i bezbedan Tavex račun da biste dobili pregled svog portfolija investicija u plemenite metale, da biste konfigurisali obaveštenja o cenama i da biste dobili pristup ekskluzivnim investicionim alatima.

Zakažite besplatnu privatnu konsultaciju
Saznajte više o investicionim proizvodima i steknite vredne uvide u tržište.