Dodaj upozorenje o ceni
Kreiraj novi bot za cenu
+ -
Kreiraj novi bot za cenu
Sažetak za bot za cene

Možete da otkažete bot za cene u bilo kom trenutku i nemate nikakve novčane obaveze kada bot izvrši automatsku porudžbinu.

1 kg srebrnih poluga Valcambi

Na stanju
Tavex sa zadovoljstvom predstavlja livenu srebrnu polugu Valcambi Suisse od 1 kg. Proizvedena od strane kompanije Valcambi, ... pročitaj više
Prodajemo Kupujemo Raspon
1-4
150148 din
114597 din 23.68%
5-9
149521 din
115118 din 23.01%
10+
148896 din
115639 din 22.34%
Isporuka na adresu - 2257,48 din
Isporuka u paketomat DExpress-a - 2209,48 din
Ukloni
Troškovi isporuke počinju od 2209,48 din
Otvori
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Uvod

Tavex sa zadovoljstvom predstavlja livenu srebrnu polugu Valcambi Suisse od 1 kg. Proizvedena od strane kompanije Valcambi, najveće švajcarske rafinerije plemenitih metala, ona se odlikuje izvanrednim kvalitetom, a .999 fine čistoće i visoka likvidnost su zagarantovani. Livena srebrna poluga Valcambi Suisse od 1kg ima neverovatnu težinu, savršen je izbor za one koji vole da svoje srebrne poluge drže i „osete“ u ruci, jer na vrednost preprodaje neće uticati blage ogrebotine ili udubljenja.

Kupovinom ove srebrne poluge, ne dobijate samo plemeniti metal velike vrednosti izrađen zahvaljujući stručnosti švajcarskih inženjera, već i alternativnu sigurnu valutu za koju se podrazumeva da će biti međunarodno prihvaćena od strane trgovaca plemenitim metalima, finansijskih institucija i investitora.

Cena sa PDV-om.

Zašto kupiti

 • Vrednost srebrnih poluga Valcambi od 1 kg i .999 finoće određena je cenom srebra. Vrednost srebrnih poluga Valcambi je prvenstveno određena njihovim sadržajem finog srebra i zavisi od trenutne cene srebra.
 • Cena ove srebrne poluge od 1 kg i .999 finoće će porasti sa inflacijom. Srebro se kroz istoriju pokazalo kao veliki adut u vremenima visoke inflacije, s obzirom na to da se isplatilo brže i više od većine drugih investicija!
 • Srebrne poluge Valcambi od 1 kg i .999 finoće imaju zagarantovanu čistoću. Procese proizvodnje i prerade kompanije Valcambi nadgleda organizacija LBMA (London Bullion Market Association), garantujući strogi standard kvaliteta i čistoće srebrnih poluga Valcambi.
 • Srebrna poluga Valcambi od 1 kg izrađena je od .999 čistog srebra. Srebrne poluge Valcambi su odličan način da dođete do ovog plemenitog belog metala.
 • Srebrne poluge Valcambi od 1 kg i .999 finoće imaju neverovatnu težinu. „Osećaj“ da u rukama držimo livenu srebrnu polugu od jednog kilograma svakome će izmamiti osmeh na licu.  
 • Srebrne poluge Valcambi od 1 kg i .999 finoće su veoma popularne među investitorima. Srebrne poluge Heraeus od 1 kilograma su najpoznatije austrijske poluge u ovom obliku.

Kupovina srebrnih predmeta znači niske rizike i održavanje bogatstva

Vrednost srebra je porasla tokom godina što ga čini odličnim za održavanje ili povećanje bogatstva.

 • Vrednost proizvoda (1kom.)
  150148 din
 • Otkupna cena
  114597 din
 • Vaš rizik sada
  35551 din

Činjenica: cena srebra u RSD je porasla za 89.09% u poslednjih 10 godina. Najniža cena je bila 1243 RSD/oz, a najviša 3555 RSD/oz. Trenutna cena na svetskom tržištu je 3243 RSD/oz

Valcambi je švajcarska rafinerija plemenitih metala, osnovana 1961. godine i svetski poznata kao jedan od najvećih proizvođača i dobavljača livenih i kovanih poluga. Poluge kompanije Valcambi su cenjene širom sveta zbog svog izvanrednog kvaliteta; predstavljaju obeležje švajcarskog zanatstva, zbog čega su veoma tražene među poznavaocima plemenitih metala. Kompanija izrađuje svoje proizvode u Balerni (Švajcarska), gde upravlja jednim od najvećih svetskih pogona za plemenite metale, koji mogu da prerade neverovatne 2000 metričkih tona plemenitih metala godišnje. Poređenja radi, godišnja ponuda rudnika zlata u 2013. godini iznosila je 3000 tona. Ukupna vrednost koja se godišnje prerađuje u ovoj fabrici je u najmanju ruku impresivna, a činjenica da „Newmont Mining”, jedna od najvećih svetskih kompanija za eksploataciju zlata, ima većinski udeo u kompaniji, govori o značaju kompanije Valcambi kao jedne od najvećih rafinerija plemenitih metala na svetu. Akreditovane od strane svih glavnih berzi plemenitih metala, Švajcarske centralne banke i organizacije LBMA (London Bullion Market Association), zlatne i srebrne poluge kompanije Valcambi su priznate širom sveta, sa klijentima u rasponu od maloprodajnih investitora do nekih od najvećih međunarodnih finansijskih institucija, vlada i centralnih banaka. 

Valcambi je član organizacije London Bullion Market Association 

Organizacija London Bullion Market Association (LBMA) osnovana je kao nezavisno nadzorno telo od strane Britanske centralne banke 1987. godine. Koreni organizacije LBMA se mogu pronaći nekoliko vekova unazad u 1700-im, kada je London počeo da se pojavljuje kao vodeće svetsko trgovačko središte za plemenite metale. Poznato je kao Londonsko tržište zlata i samoregulisano je od strane najvećih londonskih trgovaca i proizvođača plemenitih metala koji su nakon nadgledanja tržišta akreditovali prerađivače plemenitih metala na listi „London Good Delivery List”. Ulazak na londonsko tržište plemenitim metalima je dozvoljen samo onim rafinerijama koje su ispunile kriterijume kvaliteta i čistoće postavljene u dokumentu „LGD”. Danas preko 135 kompanija, uključujući i neke od najvećih prerađivača plemenitih metala, pružaoce usluga skladištenja, proizvođače i trgovce plemenitim metalima, čini deo organizacije London Bullion Market Association. Svi oni predstavljaju deo organizacije LBMA, najpoštovanijeg i najpouzdanijeg tela širom sveta koje nadgleda proces proizvodnje i prerade zlatnih i srebrnih poluga. Primarna uloga organizacije LBMA je ta da upravlja listom „Good Delivery List”, koja je danas međunarodni standard za kvalitet i ispitivanje zlatnih i srebrnih poluga.

Težina proizvoda u gramima
1001.001
Srebro težina u gramima
1000
Finoća
999
Srebro težina u finim uncama
32.15075
Dužina (mm)
118.34
Širina (mm)
54.74
Debljina (mm)
12
Proizvođač
Valcambi Suisse, Švajcarska

Prednja strana

Na vrhu srebrne poluge od 1 kg se nalazi tekst „VALCAMBI SUISSE“ i zvanični pečat kompanije Valcambi. Na sredini poluge piše „1 kg“, „srebro“ i „999,9“ što označava 99,99% čistog srebra. Na dnu poluge se nalazi pečat procenitelja, koji garantuje čistoću srebrne poluge i jedinstveni serijski broj.

 

Zadnja strana

Zadnja strana srebrne poluge Valcambi od 1 kg je uglačana i sjajna.

Pakovanje

Srebrna poluga od 1 kg dolazi u fabrički hermetički zatvorenom plastičnom pakovanju.

Sertifikat o autentičnosti

Srebrna poluga od 1 kg dolazi sa posebnim sertifikatom o autentičnosti. Odgovarajuća težina, finoća srebra, jedinstveni serijski broj i potpis procenitelja koji su vidljivi na prednjoj strani srebrne poluge od 1000 grama štampaju se i na sertifikatu o autentičnosti.

Prilikom porudžbine preko naše onlajn prodavnice, možete da izaberete da vam se proizvodi isporuče putem DExpress-a ili da ih preuzmete lično u našem uredu u Beogradu.

Isporuka putem DExpress-a

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Rok isporuke je 1 ili 2 radna dana. DExpress kurir će vas kontaktirati putem telefona.

Isporuka paketomatu DExpress

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Vreme isporuke je obično u roku od 1 ili 2 radna dana. Molimo vas da navedete svoj broj telefona kako biste dobili obaveštenje putem SMS-a sa kodom za potvrdu kada vaš paket stigne.

Lično preuzimanje

Dobrodošli ste da dođete i preuzmete svoje proizvode u našem uredu u Beogradu istog dana kada primimo vašu uplatu.

U oba slučaja, potrebno je da ponesete važeći identifikacioni dokument da biste preuzeli proizvode. Klijent, platilac i primalac moraju biti ista osoba.

Osiguranje

Paket je u potpunosti osiguran, a u izuzetno malo verovatnom i retkom slučaju da se paket izgubi ili ošteti, poslaćemo ponovo artikle ili ćemo vam vratiti novac.

Pakovanje

Proizvodi se pakuju u zaštitnu ambalažu i stavljaju se u diskretno pakovanje bez brenda.

Kašnjenja

Ako dođe do kašnjenja isporuke ili ako naručeni proizvod nije na zalihama, uvek ćemo vas kontaktirati putem e-pošte da bismo vam pružili detalje o isporuci.

Cene isporuke

U ovom trenutku cena isporuke je formirana troškovima osiguranja i „Pouzećem“

Napominjemo da svaka isporuka sadrži 0,50% dodatnih troškova za osiguranje i 0,50% dodatnih troškova ako odaberete način plaćanja „Pouzećem“.

Sigurna isporuka

Svaka pošiljka se diskretno pakuje i potpuno je osigurana, kako biste mogli da naručite proizvode online bez straha.

Velika dostupnost zaliha

Većina Tavex proizvoda je uvek dostupna, zato Tavex može brzo da isporuči i da preuzme istog dana po vrhunskim cenama na tržištu. Tavex je zvanični partner najvećih svetskih kovnica, kao što su kovnica Perth u Australiji, Austrijska kovnica (Munze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse i Valcambi rafinerije – tržišnih lidera u proizvodnji zlatnih poluga – ali i mnogih drugih rafinerije i distributera zlata.

Niske cene

Zahvaljujući iskustvu od preko 25 godina i velikim obima transakcija, Tavex vam može ponuditi najbolje cene na tržištu. U isto vreme, možete i maksimalno da povećate povrat investicija zahvaljujući niskim maržama i rasponima kojima upravlja Tavex.

Ovaj proizvod je fizički dostupan u našem skladištu.

Zakažite besplatnu privatnu konsultaciju
Saznajte više o investicionim proizvodima i steknite vredne uvide u tržište.