Dodaj upozorenje o ceni
Kreiraj novi bot za cenu
+ -
Kreiraj novi bot za cenu
Sažetak za bot za cene

Možete da otkažete bot za cene u bilo kom trenutku i nemate nikakve novčane obaveze kada bot izvrši automatsku porudžbinu.

+ POKLON

12 komada 2,5 grama zlatna poluga Valcambi Suisse

Na stanju
Tavex Vam sa zadovoljstvom predstavlja investicioni paket u kom se nalazi 12 komada 2,5 grama zlatna poluga ... pročitaj više
Prodajemo Uštedite Kupujemo
282637 din
292278 din
9641 din 279476 din
Isporuka na adresu - 3456,37 din
Ukloni
Troškovi isporuke počinju od 3456,37 din
Otvori
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Uvod

Tavex Vam sa zadovoljstvom predstavlja investicioni paket u kom se nalazi 12 komada 2,5 grama zlatna poluga Valcambi Suisse i pogodan je za sve investitore koji planiraju da ulože u fizičko zlato, ali nisu još sigurni kako da počnu sa izgradnjom svog portfolia. Odabir proizvoda u paketu je baziran prema potražnji klijenata i najnižim premijama za ovaj tip ulaganja. Ovaj investicioni paket je odličan način da započnete Vaše ulaganje sa renomiranim proizvodom velike likvidnosti.

 

Investicioni paket sadrži sledeće proizvode :

12 x 2,5g Valcambi zlatna poluga

 

Investicioni paket sa 12 komada 2,5 grama zlatne poluge Valcambi Suisse sadrži 30g čistog 999.9 visoko kvalitetnog zlata i sastoji se od dvanaest zlatnih poluga 2,5g Valcambi i uz to dobijate besplatnu trinaestu polugu 1g Tavex. Ovaj paket Vam pruža mogućnost da dobijete najbolju cenu po gramu čistog zlata. Tavex je dugogodišnji partner livnice Valcambi Suisse i kao najveći diler zlata u severoistočnoj Evropi kao i na Balkanu, u mogućnosti je da ponudi najbolje premije za ovaj investicioni paket.

Zašto kupiti

  • Zagarantovana je 9999 fina čistoća zlatnih poluga. Procese proizvodnje i prerade kompanije Valcambi nadgledaju procenjivači ovlašćeni od strane Švajcarskog federalnog zavoda za kontrolu plemenitih metala. Takođe, organizacija „LBMA“ (London Bullion Market Association) garantuje strogi standard kvaliteta i čistoće zlatnih poluga Valcambi i Tavex.
  • Investicioni paket je ekvivalent štednji. Zlatne poluge su idealan izbor za ljude koji žele da sačuvaju svoj novac i cene sigurnost i stabilnost koju nudi posedovanje fizičkog zlata.
  • Zlatne poluge Valcambi Suisse su odličan način da diversifikujete svoj portfolio. Niska korelacija zlata sa drugim finansijskim sredstvima dozvoljava da zlatne poluge od 2.5 grama Valcambi služe kao investicioni portfolio protiv tržišnog rizika.
  • Optimalno rešenje za početnike u ovoj oblasti koji žele da istraže i upoznaju se sa svim prednostima investiranja u investiciono zlato.
  • Investicioni paket sa 12 komada 2,5 grama zlatne poluge Valcambi Suisse ima vrednost kao i zlato u njemu. Cene ovih paketa su isključivo vezane za količinu čistog zlata koja je sadržana u njemu.

Prilikom porudžbine preko naše onlajn prodavnice, možete da izaberete da vam se proizvodi isporuče putem DExpress-a ili da ih preuzmete lično u našem uredu u Beogradu.

Isporuka putem DExpress-a

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Rok isporuke je 1 ili 2 radna dana. DExpress kurir će vas kontaktirati putem telefona.

Isporuka paketomatu DExpress

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Vreme isporuke je obično u roku od 1 ili 2 radna dana. Molimo vas da navedete svoj broj telefona kako biste dobili obaveštenje putem SMS-a sa kodom za potvrdu kada vaš paket stigne.

Lično preuzimanje

Dobrodošli ste da dođete i preuzmete svoje proizvode u našem uredu u Beogradu istog dana kada primimo vašu uplatu.

U oba slučaja, potrebno je da ponesete važeći identifikacioni dokument da biste preuzeli proizvode. Klijent, platilac i primalac moraju biti ista osoba.

Osiguranje

Paket je u potpunosti osiguran, a u izuzetno malo verovatnom i retkom slučaju da se paket izgubi ili ošteti, poslaćemo ponovo artikle ili ćemo vam vratiti novac.

Pakovanje

Proizvodi se pakuju u zaštitnu ambalažu i stavljaju se u diskretno pakovanje bez brenda.

Kašnjenja

Ako dođe do kašnjenja isporuke ili ako naručeni proizvod nije na zalihama, uvek ćemo vas kontaktirati putem e-pošte da bismo vam pružili detalje o isporuci.

Cene isporuke

U ovom trenutku cena isporuke je formirana troškovima osiguranja i „Pouzećem“

Napominjemo da svaka isporuka sadrži 0,50% dodatnih troškova za osiguranje i 0,50% dodatnih troškova ako odaberete način plaćanja „Pouzećem“.

Sigurna isporuka

Svaka pošiljka se diskretno pakuje i potpuno je osigurana, kako biste mogli da naručite proizvode online bez straha.

Velika dostupnost zaliha

Većina Tavex proizvoda je uvek dostupna, zato Tavex može brzo da isporuči i da preuzme istog dana po vrhunskim cenama na tržištu. Tavex je zvanični partner najvećih svetskih kovnica, kao što su kovnica Perth u Australiji, Austrijska kovnica (Munze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse i Valcambi rafinerije – tržišnih lidera u proizvodnji zlatnih poluga – ali i mnogih drugih rafinerije i distributera zlata.

Niske cene

Zahvaljujući iskustvu od preko 25 godina i velikim obima transakcija, Tavex vam može ponuditi najbolje cene na tržištu. U isto vreme, možete i maksimalno da povećate povrat investicija zahvaljujući niskim maržama i rasponima kojima upravlja Tavex.

Ovaj proizvod je fizički dostupan u našem skladištu.

Zakažite besplatnu privatnu konsultaciju
Saznajte više o investicionim proizvodima i steknite vredne uvide u tržište.