Dodaj upozorenje o ceni
Kreiraj novi bot za cenu
+ -
Kreiraj novi bot za cenu
Sažetak za bot za cene

Možete da otkažete bot za cene u bilo kom trenutku i nemate nikakve novčane obaveze kada bot izvrši automatsku porudžbinu.

cena paketa

20 komada 1g Tavex promotivna zlatna poluga

Na stanju
Prvi put u Evropi, Tavex predstavlja mogućnost kupovine 1g investicionog zlata po ceni približnoj berzanskoj ceni. Uz ... pročitaj više
Prodajemo Uštedite Kupujemo
183200 din
192840 din
9640 din 176320 din
Isporuka na adresu - 2462,00 din
Isporuka u paketomat DExpress-a - 2422,00 din
Ukloni
Troškovi isporuke počinju od 2422,00 din
Otvori
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Uvod

Prvi put u Evropi, Tavex predstavlja mogućnost kupovine 1g investicionog zlata po ceni približnoj berzanskoj ceni. Uz investicioni paket 20 komada 1g Tavex promotivna zlatna poluga možete kupiti 20 poluga 1g Tavex odjednom po promotivnoj ceni. Investicioni paket je pogodan za sve investitore koji planiraju da ulože u fizičko zlato, ali nisu još sigurni kako da počnu sa izgradnjom svog portfolia. Takođe je odličan način i za iskusne investitore da dobiju proizvode po povoljnijoj ceni.

 

Investicioni paket sadrži:

20 x 1g Tavex promotivna zlatna poluga

 

Ova ponuda ne uključuje i nije vezana za druge Tavex promotivne akcije.

 

Investicioni paket 20 komada 1g Tavex promotivna zlatna poluga sadrži 20g čistog 999.9 visoko kvalitetnog zlata i sastoji se 20 poluga od jednog grama. To će pružiti veliku likvidnost Vaše investicije i omogućiti Vam da svaki proizvod prodate po potrebi.

 

 

Zašto kupiti

  • To je najjeftiniji gram investiocionog zlata u Evropi.
  • Zagarantovana je .9999 fina čistoća zlatnih poluga. Proizvodnja rafinerije Nadir se nadgleda od strane organizacije „LBMA“ (London Bullion Market Association), garantujući strogi standard kvaliteta i čistoće  zlatnih poluga.
  • Investicioni paket 20 komada 1g Tavex promotivna zlatna poluga ima vrednost kao i zlato u njemu. Cene ovih paketa su isključivo vezane za količinu čistog zlata koja je sadržana u njemu.
  • Možete kupiti investiciono zlato približno po berzanskoj ceni, bez neophodnosti da odvojite veliku sumu novca.
  • Ako želite da prodate zlato, otkupna cena je približna berzanskoj ceni.

Prilikom porudžbine preko naše onlajn prodavnice, možete da izaberete da vam se proizvodi isporuče putem DExpress-a ili da ih preuzmete lično u našem uredu u Beogradu.

Isporuka putem DExpress-a

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Rok isporuke je 1 ili 2 radna dana. DExpress kurir će vas kontaktirati putem telefona.

Isporuka paketomatu DExpress

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Vreme isporuke je obično u roku od 1 ili 2 radna dana. Molimo vas da navedete svoj broj telefona kako biste dobili obaveštenje putem SMS-a sa kodom za potvrdu kada vaš paket stigne.

Lično preuzimanje

Dobrodošli ste da dođete i preuzmete svoje proizvode u našem uredu u Beogradu istog dana kada primimo vašu uplatu.

U oba slučaja, potrebno je da ponesete važeći identifikacioni dokument da biste preuzeli proizvode. Klijent, platilac i primalac moraju biti ista osoba.

Osiguranje

Paket je u potpunosti osiguran, a u izuzetno malo verovatnom i retkom slučaju da se paket izgubi ili ošteti, poslaćemo ponovo artikle ili ćemo vam vratiti novac.

Pakovanje

Proizvodi se pakuju u zaštitnu ambalažu i stavljaju se u diskretno pakovanje bez brenda.

Kašnjenja

Ako dođe do kašnjenja isporuke ili ako naručeni proizvod nije na zalihama, uvek ćemo vas kontaktirati putem e-pošte da bismo vam pružili detalje o isporuci.

Cene isporuke

U ovom trenutku cena isporuke je formirana troškovima osiguranja i „Pouzećem“

Napominjemo da svaka isporuka sadrži 0,50% dodatnih troškova za osiguranje i 0,50% dodatnih troškova ako odaberete način plaćanja „Pouzećem“.

Sigurna isporuka

Svaka pošiljka se diskretno pakuje i potpuno je osigurana, kako biste mogli da naručite proizvode online bez straha.

Velika dostupnost zaliha

Većina Tavex proizvoda je uvek dostupna, zato Tavex može brzo da isporuči i da preuzme istog dana po vrhunskim cenama na tržištu. Tavex je zvanični partner najvećih svetskih kovnica, kao što su kovnica Perth u Australiji, Austrijska kovnica (Munze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse i Valcambi rafinerije – tržišnih lidera u proizvodnji zlatnih poluga – ali i mnogih drugih rafinerije i distributera zlata.

Niske cene

Zahvaljujući iskustvu od preko 25 godina i velikim obima transakcija, Tavex vam može ponuditi najbolje cene na tržištu. U isto vreme, možete i maksimalno da povećate povrat investicija zahvaljujući niskim maržama i rasponima kojima upravlja Tavex.

Ovaj proizvod je fizički dostupan u našem skladištu.

Zakažite besplatnu privatnu konsultaciju
Saznajte više o investicionim proizvodima i steknite vredne uvide u tržište.