Dodaj upozorenje o ceni

Kreiraj novi bot za cenu

+ -

Kreiraj novi bot za cenu

Sažetak za bot za cene

Možete da otkažete bot za cene u bilo kom trenutku i nemate nikakve novčane obaveze kada bot izvrši automatsku porudžbinu.

1/25 oz Bečka Filharmonija

Na stanju
Tavex sa zadovoljstvom predstavlja najprodavaniji investicioni zlatni dukat u Evropi: austrijska „Zlatna filharmonija“. Proslavljen zbog besprekornog umetničkog ... pročitaj više
Prodajemo Kupujemo Raspon
1-4
10 579 din
9 865 din 6.75%
5-9
10 570 din
9 873 din 6.59%
10+
10 562 din
9 881 din 6.45%
Isporuka na adresu - BESPLATNO
Isporuka u paketomat DExpress-a - BESPLATNO
Ukloni
Besplatna otprema
Otvori
Fotografije se koriste samo u svrhu ilustracije i možda nisu tačan prikaz proizvoda.

Uvod

Tavex sa zadovoljstvom predstavlja najprodavaniji investicioni zlatni dukat u Evropi: austrijska „Zlatna filharmonija“. Proslavljen zbog besprekornog umetničkog dizajna, kvaliteta i lepote, bio je prvi zlatni dukat smatran kao zakonitim sredstvom plaćanja uz nominalnom vrednost u evrima, čime je proširio svoje priznanje i prihvatljivost. Prvi put izrađena 1989. godine od strane jedne od najstarijih i najpoznatijih kovnica na svetu, Austrijske kovnice novca u Beču, kovanica Zlatne filharmonije sadrži suštinu bogate kulture Austrije i idealna je za investitore koji cene stil, sofisticiranost i 99,99% čistoće zlata. Kao dugoročni partner austrijske kovnice i najveći distributer u Skandinaviji za kovanice Zlatne filharmonije, Tavex nudi vodeće ponude na tržištu za svaku željenu količinu ovog veličanstvenog zlatnog dukata.

Zašto kupiti

 • Ova kovanica od 1/25 unce određuje cenu zlata. Vrednost kovanice filharmonije je prvenstveno određena njenim finim sadržajem zlata koji je povezan sa vodećom cenom zlata.
 • Kovanice „Zlatna filharmonija“ su novac. Smatran kao zakonitim sredstvom plaćanja u Republici Austriji, to je jedini zlatni dukat u Evropi koji ima nominalnu vrednost u evrima.
 • Kovanica „Zlatna filharmonija“ je likvidna i priznata širom sveta. To je jedini zlatni dukat koji se smatra zakonitim sredstvom plaćanja u Evropi i koji se kontinuirano proizvodi poslednjih 25 godina, a koji prikazuje motive svetski poznatog Bečkog filharmonijskog orkestra.
 • Kovanice „Zlatna filharmonija“ se prodaju uz veoma nisku premiju. Kao partner austrijske kovnice, Tavex nudi kovanice „Zlatna filharmonija“ uz veoma nisku premiju.
 • „Zlatna filharmonija“ sadrži 99,99% čistog zlata. Kombinacija visoke čistoće zlata i umetničkog dizajna daje Zlatnoj filharmoniji veoma sjajnu zlatnu boju, opasnu za svakoga ko je podložan „zlatnoj groznici“.
 • Austrijske kovanice „Zlatna filharmonija“ su ekvivalentne štednji. Zlatni dukati „Zlatna filharmonija“ su idealan izbor za svakog dugoročnog štednika koji ceni sigurnost i stabilnost posedovanjem fizičkih zlatnih dukata smatranim zakonitim sredstvom plaćanja.
 • Kovanice „Zlatna filharmonija“ su odličan način da diversifikujete svoj portfolio. Niska korelacija zlata sa drugim finansijskim sredstvima dozvoljava da „Zlatna filharmonija“ služi kao investicioni portfolio protiv tržišnog rizika.

Kupovina zlatnih predmeta znači niske rizike i održavanje bogatstva

Vrednost zlata je porasla tokom godina što ga čini odličnim za održavanje ili povećanje bogatstva.

 • Vrednost proizvoda (1kom.)
  10 579 din
 • Otkupna cena
  9 865 din
 • Vaš rizik sada
  714 din

Činjenica: cena zlata u RSD je porasla za 6.92% u poslednjih 3 godina. Najniža cena je bila 163 458 RSD/oz, a najviša 224 262 RSD/oz. Trenutna cena na svetskom tržištu je 204 144 RSD/oz

Austrijska kovnica, podružnica Centralne banke Austrije, svetski je poznata kovnica novca koja je počela sa radom u 12. veku. Priča o austrijskoj kovnici počinje 1194. godine, kada je Ričard Lavlje Srce platio 12 tona srebra kako bi mu austrijski vojvoda Leopold V obezbedio slobodu od zatvora. Vojvoda je kasnije koristio srebro za proizvodnju srebrnih kovanica, postavljajući tako osnove za austrijsku kovnicu novca. Tokom svoje bogate i duge istorije austrijska kovnica je proizvela mnoge od najpoznatijih i naširoko korišćenih kovanica u Evropi, uključujući zlatne krune, guldene, zlatne i srebrne dukate, kao što je talir Marije Terezije. Mnogi zlatni dukati koje je izrađivala austrijska kovnica bili su u velikoj meri korišćeni u trgovini u vreme Austrougarskog carstva, dok se srebrni talir pokazao kao jedan od najkovanijih i najčešće korišćenih srebrnih dukata u trgovini širom sveta između 1750. i 1950-ih.  Kovnica je danas najpoznatija po proizvodnji najtraženijih investicionih kovanica u Evropi, zlatnih i srebrnih dukata Filharmonija.

Težina proizvoda u gramima
1.24
Zlato težina u gramima
1.24
Finoća
999.9
Zlato težina u finim uncama
0.04
Prečnik (mm)
13
Debljina (mm)
-
Opis nominlane vrednosti
4 EUR
Proizvođač
Austrijska kovnica, Austrija

Prednja strana

Prednja strana prikazuje orgulje koncertne dvorane Musikverein u Beču. Musikverein je dom Bečkog filharmonijskog orkestra i smatra se jednom od glavnih koncertnih dvorana na svetu u pogledu akustike. Na kovanici iznad orgulja se nalazi tekst „REPUBLIK ÖSTERREICH“. Ispod orgulja su upisani težina, čistoća, godina kovanja i nominalna vrednost od 4 evra.

Zadnja strana

Zadnja strana prikazuje mnoštvo muzičkih instrumenata, uključujući kontrabas, četiri violončela, fagot, harfu i bečki rog. Iznad instrumenata se nalazi tekst „WIENER FILHARMONIKER“.

Pakovanje

Svaka kovanica se pakuje pojedinačno u tvrdu plastičnu kapsulu. Dostupni su umnošci od 20 u originalno zakovanim tubama.

Prilikom porudžbine preko naše onlajn prodavnice, možete da izaberete da vam se proizvodi isporuče putem DExpress-a ili da ih preuzmete lično u našem uredu u Beogradu.

Isporuka putem DExpress-a

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Rok isporuke je 1 ili 2 radna dana. DExpress kurir će vas kontaktirati putem telefona.

Isporuka paketomatu DExpress

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Vreme isporuke je obično u roku od 1 ili 2 radna dana. Molimo vas da navedete svoj broj telefona kako biste dobili obaveštenje putem SMS-a sa kodom za potvrdu kada vaš paket stigne.

Lično preuzimanje

Dobrodošli ste da dođete i preuzmete svoje proizvode u našem uredu u Beogradu istog dana kada primimo vašu uplatu.

U oba slučaja, potrebno je da ponesete važeći identifikacioni dokument da biste preuzeli proizvode. Klijent, platilac i primalac moraju biti ista osoba.

Osiguranje

Paket je u potpunosti osiguran, a u izuzetno malo verovatnom i retkom slučaju da se paket izgubi ili ošteti, poslaćemo ponovo artikle ili ćemo vam vratiti novac.

Pakovanje

Proizvodi se pakuju u zaštitnu ambalažu i stavljaju se u diskretno pakovanje bez brenda.

Kašnjenja

Ako dođe do kašnjenja isporuke ili ako naručeni proizvod nije na zalihama, uvek ćemo vas kontaktirati putem e-pošte da bismo vam pružili detalje o isporuci.

Cene isporuke

U ovom trenutku cena isporuke je formirana troškovima osiguranja i „Pouzećem“

Napominjemo da svaka isporuka sadrži 0,50% dodatnih troškova za osiguranje i 0,50% dodatnih troškova ako odaberete način plaćanja „Pouzećem“.

Sigurna isporuka

Svaka pošiljka se diskretno pakuje i potpuno je osigurana, kako biste mogli da naručite proizvode online bez straha.

Velika dostupnost zaliha

Većina Tavex proizvoda je uvek dostupna, zato Tavex može brzo da isporuči i da preuzme istog dana po vrhunskim cenama na tržištu. Tavex je zvanični partner najvećih svetskih kovnica, kao što su kovnica Perth u Australiji, Austrijska kovnica (Munze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse i Valcambi rafinerije – tržišnih lidera u proizvodnji zlatnih poluga – ali i mnogih drugih rafinerije i distributera zlata.

Niske cene

Zahvaljujući iskustvu od preko 25 godina i velikim obima transakcija, Tavex vam može ponuditi najbolje cene na tržištu. U isto vreme, možete i maksimalno da povećate povrat investicija zahvaljujući niskim maržama i rasponima kojima upravlja Tavex.

Ovaj proizvod je fizički dostupan u našem skladištu.

Zakažite besplatnu privatnu konsultaciju
Saznajte više o investicionim proizvodima i steknite vredne uvide u tržište.