Dodaj upozorenje o ceni

Kreiraj novi bot za cenu

+ -

Kreiraj novi bot za cenu

Sažetak za bot za cene

Možete da otkažete bot za cene u bilo kom trenutku i nemate nikakve novčane obaveze kada bot izvrši automatsku porudžbinu.

Zlatni standard ’’Štednja 1’’

Isporuka do 6 nedelja
Tavex Vam sa zadovoljstvom predstavlja investicioni paket Zlatni standard ’’Štednja 1“, za sve investitore koji planiraju da ... pročitaj više
Prodajemo Uštedite Kupujemo
114 794 din
115 371 din
577 din 106 626 din
Isporuka na adresu - BESPLATNO
Ukloni
Besplatna otprema
Otvori
Fotografije se koriste samo u svrhu ilustracije i možda nisu tačan prikaz proizvoda.

Uvod

Tavex Vam sa zadovoljstvom predstavlja investicioni paket Zlatni standard ’’Štednja 1“, za sve investitore koji planiraju da ulože u fizičko zlato, ali nisu još sigurni kako da počnu sa izgradnjom svog portfolia. Odabir proizvoda u paketu je baziran prema potražnji klijenata i najnižim premijama za ovaj tip ulaganja. Zlatni standard ’’Štednja 1“ je odličan investicioni paket da započnete Vaše ulaganje sa renomiranim proizvodima velike likvidnosti. Napravljen je za investitore koji bi uložili, a nisu sigurni odakle da počnu. Takođe je odličan način i za iskusne investitore da dobiju proizvode po povoljnijoj ceni.

 

Investicioni paket Zlatni standard ’’Štednja 1’’ sadrži sledeće proizvode :

1x 10g Valcambi zlatna poluga

1x 5g Valcambi zlatna poluga

 

Zlatni standard ’’Štednja 1’’ sadrži 0.48 oz (15g) čistog 999.9 visoko kvalitetnog zlata i sastoji se od dve zlatne poluge. Ovaj paket Vam pruža mogućnost da dobijete najbolju cenu po gramu čistog zlata.

 

 

Tavex je dugogodišnji partner livnice Valcambi Suisse i kao najveći diler zlata u Severo-istočnoj Evropi kao i na Balkanu, u mogućnosti je da ponudi najbolje premije za ovaj investicioni paket.

Zašto kupiti

Zlatni standard ’’Štednja 1’’ ima povoljniju cenu po gramu čistog zlata. Kupovinom ovog paketa dobijate dodatnih 0.5% popusta za svaki proizvod u njemu.

 

Zlatni standard ’’Štednja 1’’ je pogodan za početnike u svetu investicionog  zlata. Ovo je optimalno rešenje za početnike u ovoj oblasti koji žele da istraže i upoznaju se sa svim prednostima investiranja u investiciono zlato.

 

Zlatni standard "Štednja 1"  ima vrednost kao i zlato u njemu. Cene ovih paketa su isključivo vezane za količinu čistog zlata koja je sadržana u njemu.

 

Zlatni standard ’’Štednja 1’’ je odličan način da diversifikujete Vaš portfolio. Niska korelacija zlata sa drugim finansijskim sredstvima čini da investicioni paket služi kao zaštita portfolia od rizika kome su izložena druga finansijska sredstva.

 

Zlatni standard ’’Štednja 1’’  je jednak štednji. Zlatne poluge su idealan izbor za ljude koji žele da sačuvaju svoj novac i cene sigurnost i stabilnost koju nudi posedovanje fizičkog zlata.

Prilikom porudžbine preko naše onlajn prodavnice, možete da izaberete da vam se proizvodi isporuče putem DExpress-a ili da ih preuzmete lično u našem uredu u Beogradu.

Isporuka putem DExpress-a

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Rok isporuke je 1 ili 2 radna dana. DExpress kurir će vas kontaktirati putem telefona.

Isporuka paketomatu DExpress

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Vreme isporuke je obično u roku od 1 ili 2 radna dana. Molimo vas da navedete svoj broj telefona kako biste dobili obaveštenje putem SMS-a sa kodom za potvrdu kada vaš paket stigne.

Lično preuzimanje

Dobrodošli ste da dođete i preuzmete svoje proizvode u našem uredu u Beogradu istog dana kada primimo vašu uplatu.

U oba slučaja, potrebno je da ponesete važeći identifikacioni dokument da biste preuzeli proizvode. Klijent, platilac i primalac moraju biti ista osoba.

Osiguranje

Paket je u potpunosti osiguran, a u izuzetno malo verovatnom i retkom slučaju da se paket izgubi ili ošteti, poslaćemo ponovo artikle ili ćemo vam vratiti novac.

Pakovanje

Proizvodi se pakuju u zaštitnu ambalažu i stavljaju se u diskretno pakovanje bez brenda.

Kašnjenja

Ako dođe do kašnjenja isporuke ili ako naručeni proizvod nije na zalihama, uvek ćemo vas kontaktirati putem e-pošte da bismo vam pružili detalje o isporuci.

Cene isporuke

U ovom trenutku cena isporuke je formirana troškovima osiguranja i „Pouzećem“

Napominjemo da svaka isporuka sadrži 0,50% dodatnih troškova za osiguranje i 0,50% dodatnih troškova ako odaberete način plaćanja „Pouzećem“.

Sigurna isporuka

Svaka pošiljka se diskretno pakuje i potpuno je osigurana, kako biste mogli da naručite proizvode online bez straha.

Tavex ID

Kreirajte besplatan i bezbedan Tavex račun da biste dobili pregled svog portfolija investicija u plemenite metale, da biste konfigurisali obaveštenja o cenama i da biste dobili pristup ekskluzivnim investicionim alatima.

Kreiraj Tavex ID
Tavex ID

Kreirajte besplatan i bezbedan Tavex račun da biste dobili pregled svog portfolija investicija u plemenite metale, da biste konfigurisali obaveštenja o cenama i da biste dobili pristup ekskluzivnim investicionim alatima.

Zakažite besplatnu privatnu konsultaciju
Saznajte više o investicionim proizvodima i steknite vredne uvide u tržište.