Dodaj upozorenje o ceni
Kreiraj novi bot za cenu
+ -
Kreiraj novi bot za cenu
Sažetak za bot za cene

Možete da otkažete bot za cene u bilo kom trenutku i nemate nikakve novčane obaveze kada bot izvrši automatsku porudžbinu.

Zlatni standard ’’Bečka filharmonija’’

Na stanju
Tavex Vam sa zadovoljstvom predstavlja investicioni paket Zlatni standard ’’Bečka filharmonija“, za sve investitore koji planiraju da ... pročitaj više
Prodajemo Uštedite Kupujemo
301205 din
302038 din
833 din 287006 din
Isporuka na adresu - 3642,05 din
Ukloni
Troškovi isporuke počinju od 3642,05 din
Otvori
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Uvod

Tavex Vam sa zadovoljstvom predstavlja investicioni paket Zlatni standard ’’Bečka filharmonija“, za sve investitore koji planiraju da ulože u fizičko zlato i srebro, ali nisu još sigurni kako da počnu sa izgradnjom svog portfolia. Odabir proizvoda u paketu je baziran prema potražnji klijenata i najnižim premijama za ovaj tip ulaganja. Zlatni standard ’’Bečka filharmonija“ je odličan investicioni paket da započnete Vaše ulaganje sa renomiranim proizvodima velike likvidnosti. Napravljen je za investitore koji bi uložili u plemenite metale, a nisu sigurni odakle da počnu. Takođe je odličan način i za iskusne investitore da dobiju proizvode po povoljnijoj ceni.

 

Investicioni paket Zlatni standard ’’Bečka filharmonija’’ sadrži sledećih 7 investicionih proizvoda:

1x 1oz Bečka filharmonija zlatni dukat

6x 1oz Bečka filharmonija srebrni dukat

 

Zlatni standard ’’Bečka filharmonija’’ sadrži 1 oz (31.1g) čistog 999.9 visoko kvalitetnog zlata sadržanog u jednom zlatnom dukatu i 6 oz (186.6g) najfinijeg 999 visoko kvalitetnog srebra sadržanog u 6 srebrnih dukata.

 

Tavex je dugogodišnji partner livnice Munze Osterreich i kao najveći diler zlata u Severo-istočnoj Evropi kao i na Balkanu, u mogućnosti je da ponudi najbolje premije za ovaj investicioni paket.

Zašto kupiti

  • Zlatni standard ’’Bečka filharmonija’’ ima povoljniju cenu po gramu čistog zlata. Kupovinom ovog paketa dobijate dodatni popust u odnosu na kupovinu pojedinačnih proizvoda.
  • Zlatni standard ’’Bečka filharmonija’’ je pogodan za početnike u svetu investicionog  zlata. Ovo je optimalno rešenje za početnike u ovoj oblasti koji žele da istraže i upoznaju se sa svim prednostima investiranja u investiciono zlato.
  • Zlatni standard "Bečka filharmonija "  ima vrednost kao i zlato u njemu. Cene ovih paketa su isključivo vezane za količinu čistog zlata koja je sadržana u njemu.
  • Zlatni standard ’’Bečka filharmonija’’ je odličan način da diversifikujete Vaš portfolio. Niska korelacija zlata sa drugim finansijskim sredstvima čini da investicioni paket služi kao zaštita portfolia od rizika kome su izložena druga finansijska sredstva.
  • Zlatni standard ’’Bečka filharmonija’’  je jednak štednji. Zlatne poluge su idealan izbor za ljude koji žele da sačuvaju svoj novac i cene sigurnost i stabilnost koju nudi posedovanje fizičkog zlata.

Prilikom porudžbine preko naše onlajn prodavnice, možete da izaberete da vam se proizvodi isporuče putem DExpress-a ili da ih preuzmete lično u našem uredu u Beogradu.

Isporuka putem DExpress-a

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Rok isporuke je 1 ili 2 radna dana. DExpress kurir će vas kontaktirati putem telefona.

Isporuka paketomatu DExpress

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Vreme isporuke je obično u roku od 1 ili 2 radna dana. Molimo vas da navedete svoj broj telefona kako biste dobili obaveštenje putem SMS-a sa kodom za potvrdu kada vaš paket stigne.

Lično preuzimanje

Dobrodošli ste da dođete i preuzmete svoje proizvode u našem uredu u Beogradu istog dana kada primimo vašu uplatu.

U oba slučaja, potrebno je da ponesete važeći identifikacioni dokument da biste preuzeli proizvode. Klijent, platilac i primalac moraju biti ista osoba.

Osiguranje

Paket je u potpunosti osiguran, a u izuzetno malo verovatnom i retkom slučaju da se paket izgubi ili ošteti, poslaćemo ponovo artikle ili ćemo vam vratiti novac.

Pakovanje

Proizvodi se pakuju u zaštitnu ambalažu i stavljaju se u diskretno pakovanje bez brenda.

Kašnjenja

Ako dođe do kašnjenja isporuke ili ako naručeni proizvod nije na zalihama, uvek ćemo vas kontaktirati putem e-pošte da bismo vam pružili detalje o isporuci.

Cene isporuke

U ovom trenutku cena isporuke je formirana troškovima osiguranja i „Pouzećem“

Napominjemo da svaka isporuka sadrži 0,50% dodatnih troškova za osiguranje i 0,50% dodatnih troškova ako odaberete način plaćanja „Pouzećem“.

Sigurna isporuka

Svaka pošiljka se diskretno pakuje i potpuno je osigurana, kako biste mogli da naručite proizvode online bez straha.

Velika dostupnost zaliha

Većina Tavex proizvoda je uvek dostupna, zato Tavex može brzo da isporuči i da preuzme istog dana po vrhunskim cenama na tržištu. Tavex je zvanični partner najvećih svetskih kovnica, kao što su kovnica Perth u Australiji, Austrijska kovnica (Munze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse i Valcambi rafinerije – tržišnih lidera u proizvodnji zlatnih poluga – ali i mnogih drugih rafinerije i distributera zlata.

Niske cene

Zahvaljujući iskustvu od preko 25 godina i velikim obima transakcija, Tavex vam može ponuditi najbolje cene na tržištu. U isto vreme, možete i maksimalno da povećate povrat investicija zahvaljujući niskim maržama i rasponima kojima upravlja Tavex.

Ovaj proizvod je fizički dostupan u našem skladištu.

Zakažite besplatnu privatnu konsultaciju
Saznajte više o investicionim proizvodima i steknite vredne uvide u tržište.