Dodaj upozorenje o ceni
Kreiraj novi bot za cenu
+ -
Kreiraj novi bot za cenu
Sažetak za bot za cene

Možete da otkažete bot za cene u bilo kom trenutku i nemate nikakve novčane obaveze kada bot izvrši automatsku porudžbinu.

1 gram Tavex promotivna poluga

Na stanju
Prvi put u Evropi, Tavex predstavlja mogućnost kupovine 1g investicionog zlata po ceni približnoj berzanskoj ceni. I ... pročitaj više
Prodajemo Kupujemo Raspon
9940 din
9088 din 8.57%
Isporuka na adresu - 729,40 din
Isporuka u paketomat DExpress-a - 689,40 din
Ukloni
Troškovi isporuke počinju od 689,40 din
Otvori
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Uvod

Prvi put u Evropi, Tavex predstavlja mogućnost kupovine 1g investicionog zlata po ceni približnoj berzanskoj ceni. I to nije sve, ako kupite 12 zlatnih poluga odjednom preko našeg veb-sajta 15.08.2023, dobićete trinaestu polugu besplatno na poklon!

Zašto kupiti

 • Kupite 12 zlatnih poluga odjednom 15.08.2023. i dobićete trinaestu zlatnu polugu na poklon.
 • To je najjeftiniji gram investiocionog zlata u Evropi.
 • Možete kupiti investiciono zlato približno po berzanskoj ceni, bez neophodnosti da odvojite veliku sumu novca.
 • Ako želite da prodate zlato, otkupna cena je približna berzanskoj ceni.
 • Besplatna poluga omogućava profit - da kupite više zlata za svoj novac.
 • Uverite se lakoći kupovine i zarade sa investicionim zlatom.

 

Uslovi i pravila kupovine

Promocija je aktivna 15.08.2023. od ponoći do kraja dana. Svaki kupac ima pravo da iskoristi promociju jednom, kupovinom 12 promotivnih zlatnih poluga od 1 gram. Ova ponuda nije povezana sa ostalim Tavex promocijama.

Kupovina zlatnih predmeta znači niske rizike i održavanje bogatstva

Vrednost zlata je porasla tokom godina što ga čini odličnim za održavanje ili povećanje bogatstva.

 • Vrednost proizvoda (1kom.)
  9940 din
 • Otkupna cena
  9088 din
 • Vaš rizik sada
  852 din

Činjenica: cena zlata u RSD je porasla za 47.59% u poslednjih 3 godina. Najniža cena je bila 163458 RSD/oz, a najviša 267823 RSD/oz. Trenutna cena na svetskom tržištu je 263041 RSD/oz

Kovane pločice rezultat su proizvodnog procesa koji se primenjuje za njihovu izradu. Proces počinje zagrevanjem zlatnog materijala u posebnim pećima dok se ne pretvori u rastopljenu masu. Tokom procesa zagrevanja sve neželjene nečistoće u rastopljenoj masi se uklanjaju dok ne ostane samo rastopljeno zlato visoke čistoće, koja se najčešće kreće oko 99,99%. Rastopljeno zlato se zatim sipa u kalupe, obično u obliku velikih ploča, gde se hladi i steže. Čvrsto zlato se zatim ubacuje u mlin koji valja zlato u ploče ujednačene dimenzije. Nakon toga se čvrsto zlato ubacuje u presu koja seče i izbacuje neobrađene pločice iz zlatnih ploča. Sledeći korak uključuje vaganje svake još neobrađene zlatne pločice kako bi se obezbedila tačna gramaža: pločice koje prođu ovaj test se zatim poliraju kako bi dobile sjajnu površinu. Poslednja faza uključuje proces kovanja, gde se zlatna neobrađena pločica ubacuje u presu za kovanje koja pritiska šablon velikom snagom kako bi se preneo dizajn sa šablona na neobrađenu zlatnu pločicu. Rezultat procesa su kovane pločice. Tako dobijena zlatna pločica se zatim pregleda pre hermetičkog zatvaranja u providno zaštitno pakovanje, koje je ujedno i zaštita od neovlašćenog korišćenja.

Nadir Metal Rafineri San ve Tic. Kompanija A.Ş, čiji je vlasnik Nadir Tütüncü, počela je sa radom 1967. godine kao mala radionica za reciklažu lomljenog zlata iz zlatara. Od 1975. godine započela je preradu plemenitih metala za tržište; radionica se tako povećala, ali ostaje ograničena samo na ovu oblast. 

1999.godine je potpisan ugovor o partnerstvu sa nemačkom kompanijom Degussa Allgemeine u zamenu za tehnološko znanje, te je tako osnovano i preduzeće Nadir Allgemeine Ind.Trade.Co.Ltd. Porodica Nadir je 2001. godine postala jedini akcionar kompanije i nastavila je poslovanje pod nazivom Nadir Metal Rafineri San. ve Tic. Ltd.  Nakon ugovora o pripajanju 2001. godine, sva ulaganja vezana za infrastrukturu su realizovana u roku od godinu dana. 2006. godine Nadir postaje akcionarsko društvo pod novim nazivom: Nadir Metal Rafineri San ve Tic. A.Ş.

Kompanija je akreditovana od strane Istanbulske berze zlata (Borsa Istanbul) u januaru 2008. godine, od strane Dubai berze (DMCC) u oktobru 2009. i od strane organizacije London Good Delivery Association (LBMA) u decembru 2011.

Danas, pored prerade, reciklaže otpada, lomljenog zlata i laboratorijskih usluga, Nadir Metal proizvodi i trguje plemenitim metalima (zlato, srebro, platina, paladijum i rodijum). Osim toga proizvode se i male zlatne poluge, proizvodi od srebra i platine pod brendom „Nadir Metal“ i „Nadir Gold“, kao i ekskluzivne kolekcije.

Težina proizvoda u gramima
1
Zlato težina u gramima
1
Finoća
999.9
Zlato težina u finim uncama
0.03215
Dužina (mm)
15
Širina (mm)
9
Debljina (mm)
0.6
Proizvođač
Nadir Metal Rafineri, Turska

Prednja strana

Prednja strana ove zlatne poluge sadrži logo kompanije (Tavex), težinu proizvoda (1 gram), čistoću zlata (999.9 čistoće) i podatke o proizvođaču (Nadir Metal Rafineri). 

Zadnja strana

Na zadnjoj strani poluge se nalazi karakteristična kruna kompanije Tavex. To je logo koji je zaštitni znak kompanije. 

Pakovanje

Ova zlatna poluga dolazi u originalnom, plastičnom pakovanju koji stilom podseća na CertiPack pakovanje. 

Prilikom porudžbine preko naše onlajn prodavnice, možete da izaberete da vam se proizvodi isporuče putem DExpress-a ili da ih preuzmete lično u našem uredu u Beogradu.

Isporuka putem DExpress-a

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Rok isporuke je 1 ili 2 radna dana. DExpress kurir će vas kontaktirati putem telefona.

Isporuka paketomatu DExpress

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Vreme isporuke je obično u roku od 1 ili 2 radna dana. Molimo vas da navedete svoj broj telefona kako biste dobili obaveštenje putem SMS-a sa kodom za potvrdu kada vaš paket stigne.

Lično preuzimanje

Dobrodošli ste da dođete i preuzmete svoje proizvode u našem uredu u Beogradu istog dana kada primimo vašu uplatu.

U oba slučaja, potrebno je da ponesete važeći identifikacioni dokument da biste preuzeli proizvode. Klijent, platilac i primalac moraju biti ista osoba.

Osiguranje

Paket je u potpunosti osiguran, a u izuzetno malo verovatnom i retkom slučaju da se paket izgubi ili ošteti, poslaćemo ponovo artikle ili ćemo vam vratiti novac.

Pakovanje

Proizvodi se pakuju u zaštitnu ambalažu i stavljaju se u diskretno pakovanje bez brenda.

Kašnjenja

Ako dođe do kašnjenja isporuke ili ako naručeni proizvod nije na zalihama, uvek ćemo vas kontaktirati putem e-pošte da bismo vam pružili detalje o isporuci.

Cene isporuke

U ovom trenutku cena isporuke je formirana troškovima osiguranja i „Pouzećem“

Napominjemo da svaka isporuka sadrži 0,50% dodatnih troškova za osiguranje i 0,50% dodatnih troškova ako odaberete način plaćanja „Pouzećem“.

Sigurna isporuka

Svaka pošiljka se diskretno pakuje i potpuno je osigurana, kako biste mogli da naručite proizvode online bez straha.

Velika dostupnost zaliha

Većina Tavex proizvoda je uvek dostupna, zato Tavex može brzo da isporuči i da preuzme istog dana po vrhunskim cenama na tržištu. Tavex je zvanični partner najvećih svetskih kovnica, kao što su kovnica Perth u Australiji, Austrijska kovnica (Munze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse i Valcambi rafinerije – tržišnih lidera u proizvodnji zlatnih poluga – ali i mnogih drugih rafinerije i distributera zlata.

Niske cene

Zahvaljujući iskustvu od preko 25 godina i velikim obima transakcija, Tavex vam može ponuditi najbolje cene na tržištu. U isto vreme, možete i maksimalno da povećate povrat investicija zahvaljujući niskim maržama i rasponima kojima upravlja Tavex.

Ovaj proizvod je fizički dostupan u našem skladištu.

Zakažite besplatnu privatnu konsultaciju
Saznajte više o investicionim proizvodima i steknite vredne uvide u tržište.