Dodaj upozorenje o ceni
Kreiraj novi bot za cenu
+ -
Kreiraj novi bot za cenu
Sažetak za bot za cene

Možete da otkažete bot za cene u bilo kom trenutku i nemate nikakve novčane obaveze kada bot izvrši automatsku porudžbinu.

Srebrna poluga 1oz PAMP Lunar: Godina Zeca 2023.

Nema na stanju
Tavex sa zadovoljstvom nudi 2023 PAMP Lunar poluge od 1 unce (31.10g), .999 fino srebro. Proizveden od ... pročitaj više
Prodajemo Kupujemo
-
6810 din
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Uvod

Tavex sa zadovoljstvom nudi 2023 PAMP Lunar poluge od 1 unce (31.10g), .999 fino srebro. Proizveden od strane PAMP-a, globalno poznatog švajcarskog proizvođača artikala od plemenitih metala, akreditovanog od strane Švajcarske centralne banke i LBMA, ova srebrna poluga slavi kinesku godinu zeca. Sjajne površine u kombinaciji sa ledenim elegantnim motivima obezbeđuju prelamanje različitih nijansi srebra, što čini ovu srebrnu polugu savršeno nezaboravnim poklonom.

Kineski zodijak je drevna šema koja se svake godine vezuje za određenu životinju i njene poznate atribute, prema 12-godišnjem matematičkom ciklusu. PAMP-ova izuzetno popularna serija kalupa od finog srebra zasnovana na Lunarnom kalendaru, koja slavi tradiciju darivanja ili sakupljanja artikala neočekivanog dizajna i koja obeležava kinesku Novu godinu, oduševiće vas i očarati, kako sa prednje, tako i sa zadnje strane.

Kupovinom ove elegantne srebrne poluge ne dobijate samo izuzetno vredan proizvod od plemenitih metala koji je izrađen švajcarskim inženjerskim znanjem, već i alternativnu čvrstu valutu koja ima implicitnu garanciju da će biti međunarodno prihvaćena od strane trgovaca polugama, finansijskih institucija i investitora.

Zašto kupiti

· PAMP Lunar srebrne poluge od 1 unce (31.10g) obeležavaju cenjeni kineski lunarni kalendar. Oni koji su rođeni u godini zeca generalno se doživljavaju kao moderni, lepi, saosećajni i osetljivi ljudi kojima je potreban krug porodice i prijatelja.

· PAMP Lunar srebrne poluge od 1 unce (31.10g) su izuzetan i neuporediv poklon vašim najmilijima. Odajte počast onima koje cenite tako što ćete obeležiti njihove vrline i godinu rođenja sa čistim .999 finim srebrom, odnosno poklonom koji će ostati sa njima zauvek!

· .999 fina čistoća je zagarantovana PAMP Lunar srebrnim polugama od 1 unce (31.10g). PAMP-ove procese proizvodnje i rafinacije nadgledaju potvrđeni procenjivači akreditovani od strane Švajcarskog saveznog biroa za kontrolu dragocenih metala i LBMA (Londonsko udruženje tržišta poluga (Eng.: London Bullion Market Association)), čime se jemči strog standard kvaliteta i čistoće PAMP-ovih srebrnih poluga.

· PAMP Lunar srebrne poluge od 1 unce (31.10g) su čist primer zanatske veštine u izradi srebra. Srebrna poluga od jedne unce je proizvedena korišćenjem najprefinjenijih švajcarskih inženjerskih veština. Kombinuje sjajne površine sa ledenim dekorativnim motivom zeca, što ga čini privlačnim svakome ko se divi kvalitetnoj izradi.

· PAMP Lunar srebrne poluge od 1 unce (31.10g). Švajcarska centralna banka, LBMA i sve glavne robne berze širom sveta prihvataju PAMP-ove srebrne poluge kao dobru isporuku, što garantuje razmenu PAMP-ovih srebrnih poluga od 1 unce (31.10g) širom sveta kod trgovaca polugama, banaka i investitora.

Kupovina srebrnih predmeta znači niske rizike i održavanje bogatstva

Vrednost srebra je porasla tokom godina što ga čini odličnim za održavanje ili povećanje bogatstva.

  • Vrednost proizvoda (1kom.)
    11694 din
  • Otkupna cena
    6810 din
  • Vaš rizik sada
    4884 din

Činjenica: cena srebra u RSD je porasla za 89.31% u poslednjih 10 godina. Najniža cena je bila 1243 RSD/oz, a najviša 3555 RSD/oz. Trenutna cena na svetskom tržištu je 3247 RSD/oz

Kompanija PAMP osnovana je 1977. godine u Švajcarskoj i od tada se pokazala kao najznačajniji svetski proizvođač poluga težine od 1 do 100 grama. Glavni objekat kompanije PAMP nalazi se u slikovitom mestu Castel San Pietro u Švajcarskoj, gde kompanija upravlja naprednom rafinerijom i fabrikom za proizvodnju u kojoj se primenjuju najveća dostignuća švajcarskih inženjera i najnovije tehnologije u procesima prerade i proizvodnje čuvenih poluga. Hvaljena kao lider na tržištu u inovacijama i proizvodnji poluga od plemenitih metala na malo, ova kompanija je prvi proizvođač plemenitih metala koji je započeo da ukrašava poleđinu svojih zlatnih poluga različitim estetskim motivima. Jedan od njih, prelepi motiv dame Fortune, rimske boginje sreće, postao je svetski hit i danas predstavlja zaštitni znak izvrsnosti kompanije PAMP kao proizvođača. Stoga nije ni čudo što akronim brenda PAMP (Produits Artistiques Métaux Précieux) označava umetničke proizvode od plemenitih metala. Poluge visoke čistoće i kvaliteta kompanije PAMP su akreditovane od strane Švajcarske narodne banke i organizacije LBMA (London Bullion Market Association), što ih čini čestim izborom vodećih finansijskih institucija, centralnih banaka, investitora i kolekcionara širom sveta.

PAMP je član organizacije London Bullion Market Association

Organizacija London Bullion Market Association (LBMA) osnovana je kao nezavisno nadzorno telo od strane Britanske centralne banke 1987. godine. Koreni organizacije LBMA se mogu pronaći nekoliko vekova unazad u 1700-im, kada je London počeo da se pojavljuje kao vodeće svetsko trgovačko središte za plemenite metale. Poznato je kao Londonsko tržište zlata i samoregulisano je od strane najvećih londonskih trgovaca i proizvođača plemenitih metala koji su nakon nadgledanja tržišta akreditovali prerađivače plemenitih metala na listi „London Good Delivery List“. Ulazak na londonsko tržište plemenitih metala je dozvoljen samo onim rafinerijama koje ispune kriterijume kvaliteta i čistoće iz dokumenta „LGD“. Danas preko 135 kompanija, uključujući i neke od najvećih prerađivača plemenitih metala, pružaoce usluga skladištenja, proizvođače i trgovce plemenitim metalima, čini deo organizacije London Bullion Market Association. Svi oni predstavljaju deo organizacije LBMA, najpoštovanijeg i najpouzdanijeg tela širom sveta, koje nadgleda proces proizvodnje i prerade zlatnih i srebrnih poluga. Primarna uloga organizacije LBMA je ta da upravlja listom „Good Delivery List”, koja je danas međunarodni standard za kvalitet i ispitivanje zlatnih i srebrnih poluga. PAMP je član organizacije LBMA od 1987. godine.

Težina proizvoda u gramima
31.1035
Srebro težina u gramima
31.1035
Finoća
999
Srebro težina u finim uncama
1
Dužina (mm)
47
Širina (mm)
27
Debljina (mm)
2.45
Proizvođač
PAMP, Švajcarska

Prednja strana

Prikazuje sliku zeca na travnatom terenu, koji stoji na zadnjim nogama, okrenut unazad i gleda u dva leptira. Prevrnuta korpa povrća leži sa leve strane zeca. Natpisi: Logotip PAMP Suisse, težina, „Srebro 999“ i jedinstveni serijski broj.

Zadnja strana

Predstavlja zeca na travnatom terenu, koji stoji na zadnjim nogama držeći šargarepu i gleda u dva leptira. Prevrnuta korpa sa povrćem leži na zemlji. Kineski znak za „zeca“ je ispisan na vrhu.

Pakovanje

Kao i kod svakog izdanja serije, ingot koji slavi godinu zeca je zapečaćen u briljantno crvenom CertiPAMP pakovanju, što ga, u svetu ljubitelja poluga, čini savršenim kao poklon i idealnom kupovinom. Za veće porudžbine, dostupna su pakovanja od 25 u originalnim fabričkim tvrdim plastičnim kutijama.

Prilikom porudžbine preko naše onlajn prodavnice, možete da izaberete da vam se proizvodi isporuče putem DExpress-a ili da ih preuzmete lično u našem uredu u Beogradu.

Isporuka putem DExpress-a

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Rok isporuke je 1 ili 2 radna dana. DExpress kurir će vas kontaktirati putem telefona.

Isporuka paketomatu DExpress

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Vreme isporuke je obično u roku od 1 ili 2 radna dana. Molimo vas da navedete svoj broj telefona kako biste dobili obaveštenje putem SMS-a sa kodom za potvrdu kada vaš paket stigne.

Lično preuzimanje

Dobrodošli ste da dođete i preuzmete svoje proizvode u našem uredu u Beogradu istog dana kada primimo vašu uplatu.

U oba slučaja, potrebno je da ponesete važeći identifikacioni dokument da biste preuzeli proizvode. Klijent, platilac i primalac moraju biti ista osoba.

Osiguranje

Paket je u potpunosti osiguran, a u izuzetno malo verovatnom i retkom slučaju da se paket izgubi ili ošteti, poslaćemo ponovo artikle ili ćemo vam vratiti novac.

Pakovanje

Proizvodi se pakuju u zaštitnu ambalažu i stavljaju se u diskretno pakovanje bez brenda.

Kašnjenja

Ako dođe do kašnjenja isporuke ili ako naručeni proizvod nije na zalihama, uvek ćemo vas kontaktirati putem e-pošte da bismo vam pružili detalje o isporuci.

Cene isporuke

U ovom trenutku cena isporuke je formirana troškovima osiguranja i „Pouzećem“

Napominjemo da svaka isporuka sadrži 0,50% dodatnih troškova za osiguranje i 0,50% dodatnih troškova ako odaberete način plaćanja „Pouzećem“.

Sigurna isporuka

Svaka pošiljka se diskretno pakuje i potpuno je osigurana, kako biste mogli da naručite proizvode online bez straha.

Velika dostupnost zaliha

Većina Tavex proizvoda je uvek dostupna, zato Tavex može brzo da isporuči i da preuzme istog dana po vrhunskim cenama na tržištu. Tavex je zvanični partner najvećih svetskih kovnica, kao što su kovnica Perth u Australiji, Austrijska kovnica (Munze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse i Valcambi rafinerije – tržišnih lidera u proizvodnji zlatnih poluga – ali i mnogih drugih rafinerije i distributera zlata.

Niske cene

Zahvaljujući iskustvu od preko 25 godina i velikim obima transakcija, Tavex vam može ponuditi najbolje cene na tržištu. U isto vreme, možete i maksimalno da povećate povrat investicija zahvaljujući niskim maržama i rasponima kojima upravlja Tavex.

Ovaj proizvod nije fizički dostupan u našem skladištu.

Zakažite besplatnu privatnu konsultaciju
Saznajte više o investicionim proizvodima i steknite vredne uvide u tržište.