Dodaj upozorenje o ceni
Kreiraj novi bot za cenu
+ -
Kreiraj novi bot za cenu
Sažetak za bot za cene

Možete da otkažete bot za cene u bilo kom trenutku i nemate nikakve novčane obaveze kada bot izvrši automatsku porudžbinu.

Zlatna poluga 1g Argor-Heraeus

Nema na stanju
Tavex sa zadovoljstvom može da ponudi zlatne poluge od 1 grama Argor-Heraeus. Argor-Heraeus, subjekat sa snažim švajcarskim ... pročitaj više
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Uvod

Tavex sa zadovoljstvom može da ponudi zlatne poluge od 1 grama Argor-Heraeus. Argor-Heraeus, subjekat sa snažim švajcarskim identitetom, jedan je od najstarijih svetskih prerađivača i ispitivača plemenitih metala, akreditovan je od strane Londonske asocijacije tržišta poluga (LBMA) i ispunjava najviše standarde Sistema dobre isporuke. Njihovo pakovanje  je otporno na neovlašćeno otvaranje,  garantuje težinu i  .9999 finu čistoću ove zlatne poluge i osigurava pravilno postupanje sa vašom polugom.

 

 Argor-Heraeus je osnovan kao Argor SA u gradu Kjaso, Švajcarska, 1951. godine. Nekoliko spajanja je nastupilo u međuvremenu, uključujući 100% akviziciju kompanije od strane UBS-a 1973.  godine, a potom podelu 1986.  godine između UBS-a i nemačke Heraeus grupe koja je formirala moderni Argor Heraeus SA. Sedište kovnice je sada u gradu Mendrizio u Švajcarskoj.

Zašto kupiti

 • Zagarantovana je .9999 fina čistoća zlatnih poluga. Procese proizvodnje i prerade kompanije Argor-Heraeus nadgleda LBMA (Londonska asocijacija tržišta poluga), garantujući strogi standard kvaliteta i čistoće njihovih zlatnih poluga.
 • Zlatne poluge Argor-Heraeus od 1 grama su pristupačne, ali predstavljaju elegantne poklone. Specifična količina zlata sadržana u polugama od jednog grama ga čini razumnom cenom, ali prilično pogodnim za poklone jer je jedinstvena, vredna i „proizvedena u Švajcarskoj“.
 • Zlatna poluga Argor-Heraeus od 1 grama je vredna svoje težine u zlatu. Argor-Heraeus zlatna poluga od 1 grama je među najprodavanijim zlatnim predmetima u ovom formatu. Njena vrednost se eksplicitno zasniva na sadržaju finog zlata koji je povezan sa preovlađujućom cenom zlata.

Kupovina zlatnih predmeta znači niske rizike i održavanje bogatstva

Vrednost zlata je porasla tokom godina što ga čini odličnim za održavanje ili povećanje bogatstva.

 • Vrednost proizvoda (1kom.)
  -
 • Otkupna cena
  8463 din
 • Vaš rizik sada
  -8463 din

Činjenica: cena zlata u RSD je porasla za 47.71% u poslednjih 3 godina. Najniža cena je bila 163458 RSD/oz, a najviša 267823 RSD/oz. Trenutna cena na svetskom tržištu je 263246 RSD/oz

Kovane pločice rezultat su proizvodnog procesa koji se primenjuje za njihovu izradu. Proces počinje zagrevanjem zlatnog materijala u posebnim pećima dok se ne pretvori u rastopljenu masu. Tokom procesa zagrevanja sve neželjene nečistoće u rastopljenoj masi se uklanjaju dok ne ostane samo rastopljeno zlato visoke čistoće, koja se najčešće kreće oko 99,99%. Rastopljeno zlato se zatim sipa u kalupe, obično u obliku velikih ploča, gde se hladi i steže. Čvrsto zlato se zatim ubacuje u mlin koji valja zlato u ploče ujednačene dimenzije. Nakon toga se čvrsto zlato ubacuje u presu koja seče i izbacuje neobrađene pločice iz zlatnih ploča. Sledeći korak uključuje vaganje svake još neobrađene zlatne pločice kako bi se obezbedila tačna gramaža: pločice koje prođu ovaj test se zatim poliraju kako bi dobile sjajnu površinu. Poslednja faza uključuje proces kovanja, gde se zlatna neobrađena pločica ubacuje u presu za kovanje koja pritiska šablon velikom snagom kako bi se preneo dizajn sa šablona na neobrađenu zlatnu pločicu. Rezultat procesa su kovane pločice. Tako dobijena zlatna pločica se zatim pregleda pre hermetičkog zatvaranja u providno zaštitno pakovanje, koje je ujedno i zaštita od neovlašćenog korišćenja.

Argor-Heraeus je jedna od najvećih Švajcarskih i svetskih rafinerija plemenitih metala. Argor-Heraeus se nalazi u blizini granice sa Italijom, kao i blizini lokacija druge dve gigantnske rafinerije plemenitih metala u Švajcarskoj – Valcambi i PAMP. Ova rafinerija je u zajedničkom vlasništvu Austrijske kovnice novca, Nemačke grupe za industriju i plemenite metale Heraeus, Nemačke komercijalne banke Commerzbank i menadžmenta Argor-Heraeus.

Argor-Heraeus krči svoj put od osnivanja rafinerije Argor SA 1951. godine u Kjasu u Švajcarskom kantonu Tičino. Argor-Heraeus grupa zapošljava oko 320 ljudi. Sedište grupe i rafinerija plemenitih metala nalaze se u Mendriziju, Švajcarska.

Rafinerija Argor-Heraeus u Mendriziju prerađuje i rafinira zlato, srebro, platinu i paladijum iz ruda, rashodovanih/recikliranih izvora i takođe transformiše velike u manje poluge. Rafinerija prerađuje zlato do 99.99% i 99.999% čistoće, srebro do 99.9%, platinu i paladijum do 99.95% čistoće. Argor-Heraeus ima bazu klijenata iz preko 50 zemalja, uključujući rudarske kompanije, trgovačke kuće, centralne i komercijalne banke, kovnice novca, kompanije za nakit i satove i industrijske potrošače.

Prema izveštaju o korporativnoj odgovornosti za 2014. godinu, rafinerija Argor-Heraeus ima godišnji kapacitet za preradu zlata od 350-400 tona. Kao i sve Švajcarske rafinerije plemenitih metala, licencirani procenitelji (essayeurs jurés) akreditovani od strane Švajcarske centralne kancelarije za kontrolu plemenitih metala, sarađuju sa rafinerijom Argor-Heraeus  kako bi osigurali da plemeniti metali koji izlaze iz rafinerije zadovoljavaju stroge standarde kvaliteta koje je utvrdila Kancelarija za kontrolu plemenitih metala.

Argor-Heraeus je jedna od samo pet rafinerija koje su članice žirija za održavanje kvaliteta Londonske asocijacije tržišta poluga (LBMA), koje pomažu LBMA u održavanju standarda po pitanju kvaliteta svih rafinerija članica ove asocijacije širom sveta. Argor-Heraeus je takođe punopravni član LBMA. Veleprodaja Argor-Heraeus zlatnih poluga je akreditovana kao dobra isporuka od 1961. godine, dok su njihove srebrne poluge takođe akreditovane 1961,

Argor-Heraeus je takođe član “Association Suisse des Fabricants et Commerçants de Métaux Précieux” (ASFCMP), Švajcarskog udruženja proizvođača i trgovaca plemenitim metalima.

Tavex Grupa je zvanični trgovac Argor-Heraeusa od 2023. godine.

Težina proizvoda u gramima
1
Zlato težina u gramima
1
Finoća
999.9
Zlato težina u finim uncama
0.03215
Dužina (mm)
15
Širina (mm)
8.7
Debljina (mm)
0.5
Proizvođač
Argor-Heraeus, Švajcarska

Prednja strana

Prednja strana zlatne poluge od 1 g je izrađena u klasičnom dizajnu švajcarskog prerađivača plemenitih metala: žig, težina (1 grama) i finoća (999.9 zlato) su ovde vidno utisnuti. Takođe se vidi serijski broj zlatne poluge.

Zadnja strana

Poleđina zlatne poluge od 1 grama iz Argor-Heraeusa je jednostavna sa glatkim površinama i praznim poljem. Nema ponavljanja logotipa i tome slično, te ova strana baca odsjaj na vlasnika poput zlatnog ogledala.

Prilikom porudžbine preko naše onlajn prodavnice, možete da izaberete da vam se proizvodi isporuče putem DExpress-a ili da ih preuzmete lično u našem uredu u Beogradu.

Isporuka putem DExpress-a

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Rok isporuke je 1 ili 2 radna dana. DExpress kurir će vas kontaktirati putem telefona.

Isporuka paketomatu DExpress

Nakon što primimo vašu uplatu, proizvodi će biti poslani u roku od 24 sata. Vreme isporuke je obično u roku od 1 ili 2 radna dana. Molimo vas da navedete svoj broj telefona kako biste dobili obaveštenje putem SMS-a sa kodom za potvrdu kada vaš paket stigne.

Lično preuzimanje

Dobrodošli ste da dođete i preuzmete svoje proizvode u našem uredu u Beogradu istog dana kada primimo vašu uplatu.

U oba slučaja, potrebno je da ponesete važeći identifikacioni dokument da biste preuzeli proizvode. Klijent, platilac i primalac moraju biti ista osoba.

Osiguranje

Paket je u potpunosti osiguran, a u izuzetno malo verovatnom i retkom slučaju da se paket izgubi ili ošteti, poslaćemo ponovo artikle ili ćemo vam vratiti novac.

Pakovanje

Proizvodi se pakuju u zaštitnu ambalažu i stavljaju se u diskretno pakovanje bez brenda.

Kašnjenja

Ako dođe do kašnjenja isporuke ili ako naručeni proizvod nije na zalihama, uvek ćemo vas kontaktirati putem e-pošte da bismo vam pružili detalje o isporuci.

Cene isporuke

U ovom trenutku cena isporuke je formirana troškovima osiguranja i „Pouzećem“

Napominjemo da svaka isporuka sadrži 0,50% dodatnih troškova za osiguranje i 0,50% dodatnih troškova ako odaberete način plaćanja „Pouzećem“.

Sigurna isporuka

Svaka pošiljka se diskretno pakuje i potpuno je osigurana, kako biste mogli da naručite proizvode online bez straha.

Velika dostupnost zaliha

Većina Tavex proizvoda je uvek dostupna, zato Tavex može brzo da isporuči i da preuzme istog dana po vrhunskim cenama na tržištu. Tavex je zvanični partner najvećih svetskih kovnica, kao što su kovnica Perth u Australiji, Austrijska kovnica (Munze Österreich), China Great Wall Coins Investments Ltd., PAMP Suisse i Valcambi rafinerije – tržišnih lidera u proizvodnji zlatnih poluga – ali i mnogih drugih rafinerije i distributera zlata.

Niske cene

Zahvaljujući iskustvu od preko 25 godina i velikim obima transakcija, Tavex vam može ponuditi najbolje cene na tržištu. U isto vreme, možete i maksimalno da povećate povrat investicija zahvaljujući niskim maržama i rasponima kojima upravlja Tavex.

Ovaj proizvod nije fizički dostupan u našem skladištu.

Zakažite besplatnu privatnu konsultaciju
Saznajte više o investicionim proizvodima i steknite vredne uvide u tržište.